Restemiddag, Blomkålsuppe

Restemiddag etter gårsdagens spaghetti med blomkål, sitron og sort pepper. Ble det noe igjen av blomkålkremen  fra i går etter spaghetti med blomkål? Da blir det blomkålsuppe til middag. Og siden den omtrent er ferdig kan du ta deg en tur i skogen, ved sjøen eller hvor enn du befinner deg.
Her i Piemonte er de nypløyde jordene et syn for øyet med alle sine nyanser som varsler om at vinteren står for døren.

Membership Required

You must be a member to access this content.

View Membership Levels

Already a member? Logg inn her

Bildegalleri

Klikk og nyt!

Fått med deg disse?

Insalata di riso – Kald rissalat

En enkel og smakfull rett som du kan servere på grillfesten eller ta den med i matboksen din for å dagdrømme om Italia i lunsjpausen din.

Membership Required

You must be a member to access this content.

View Membership Levels

Already a member? Logg inn her

I går kveld hørte vi bølgene fra havet………i Torino!

Man skulle nesten tro at man var ombord i en båt………..men vi er faktisk……….

Toast

Et av de første smørbrødene jeg spiste da jeg kom til Italia for 30 år siden var Toast. Men jeg har aldri smakt så gode som disse i Torino.

Membership Required

You must be a member to access this content.

View Membership Levels

Already a member? Logg inn her
Caroline jobber

Jeg er Caroline

Jeg som eier og driver denne bloggen har jobbet som kokk på egen restaurant i Lavagna nord i Italia i mange år. Nå er jeg frilanskokk, matskribent og turarrangør. Jeg kan også komme til deg hvis du vil ha en spesiell matopplevelse, kanskje sammen med en gjeng venner.

Caroline jobber

Jeg er Caroline

Jeg som eier og driver denne bloggen har jobbet som kokk på egen restaurant i Lavagna nord i Italia i mange år. Nå er jeg frilanskokk, matskribent og turarrangør. Jeg kan også komme til deg hvis du vil ha en spesiell matopplevelse, kanskje sammen med en gjeng venner.

Ved å bruke kommentarskjemaet, godtar du mine personvernregler.

Skroll til toppen