Tilbakemeldinger fra en mat- og vintur

Hva gjestene ( deltagerene ) skriver om reisene mine.

Tilbakemeldinger fra en mat- og vintur

Jeg er akkurat ferdig med en skreddersydd mat- og vintur til Liguria – solgt gjennom reisebyrået ByK i Oslo. Tilbakemeldingene derfra er veldig hyggelige. Samtidig planlegger jeg flere turer.

Denne gangen var det Liguria som stod på programmet. En gruppe på 17 glade nordmenn som ikke kjente hverandre fra før, med forskjellige liv og bakgrunn. Det de hadde til felles var lidenskap til Italia, mat og vin og det skal ikke mere til for at det nesten skjer noe magisk.

Det hele ender med at vi alle omtrent blir som en sammensveiset vennegjeng og det er faktisk trist når de reiser tilbake til Norge.

Bare noen timer etter at jeg hadde fulgt gruppen tilbake til flyplassen begynte det å tikke inn meldinger fra noen av gjestene.

Denne gangen var det både venner, venninner, par men også to som reiste alene som hadde meldt seg på turen. Noen tror at dette turer for bare damer men det kan jeg forsikre deg at det ikke er.

Det andre magiske som skjer er at også jeg storkoser meg med mange nye bekjentskaper og nesten «glemmer» at jeg er reiselederen.

Her kan du lese noen av tilbakemeldingene.

Hei Caroline,

For en tur og for en reiseleder! Du har overgått alle forventingene til turen og hva vi kunne forvente. En fantastisk og uforglemmelig tur! Denne turen og bildene kommer jeg til å leve leeeeeeenge på. Håper jeg får anledning til å bli med en annen gang til et annet sted i vakre Italia – takk for alle opplevelsene Caroline!

Hei Caroline,

Strålende fornøyd med mattur i Liguria med Carolinesgourmet Schøning som guide.
Anbefales på det sterkeste hvis du er «matglad»

Gode mat og vinopplevelser/ hyggelige byer/ flotte kirker/ herlige mennesker/ fantastisk reiseleder.
Får ikke fullrost denne turen!
Med 25 års bakgrunn som kokk/ kjøkkensjef, så er gode matopplevelser viktig på mine ferier.
Jeg pleier på å oppsøke spisesteder av god kvalitet, som ligger i bakgater og utenfor « turistfelle løypa»
Denne gang reiste jeg på ferie uten partner/ kjente.
Som«alenereisende» tenkte jeg å holder jeg meg til «sentrale strøk» men jeg hadde lyst til« ut på mat eventyr»
Valget falt derfor på organisert gruppetur (førstegangs opplevelse)
Som følger av Carolines Gourmet gjennom flere år ble hun ett naturlig valg å«henge seg på»
Jeg har matallergi, og hadde på forhånd informert om dette; fått klarsignal om att måltidene kunne tilrettelegges til min allergi.
Dette er noe som gir mye ekstra arbeide for reiseleder og spisesteder.
Jeg fikk min mat tilberedt på utmerket måte, og uten problemer.
Stor takk til Caroline samt samarbeidspartnere for ett «knirkefritt» opplegg.
Kjære Caroline
Tusen takk for noen fantastiske dager sammen med deg og gruppen i Liguriadu er en super reiseleder og arrangør – håper vi får anledning til å være med deg på tur ved en senere anledning!

Flere turer neste år

Om du skulle få lyst til å bli med på noen av mine turer så sitter jeg akkurat å legger «slagplaner» for turene til neste år som blant annet går til Torino og Piemonte, Genova og Liguria, Parma og Emilia Romagna og hvem vet kanskje det også blir andre fylker?
Turene er forskjellige for hver gang ved at jeg legger de opp etter de forskjellige sesongene og områdene og hva jeg ønsker at deltagerene skal få oppleve.
Opplevelsene, måltidene og vingårdene er steder som jeg selv gjerne ville ha besøkt og opplevd om det var meg selv som hadde meldt seg på turene.Følg med her i bloggen, på Facebook og på Istagram ( CAROLINESGOURMET.NO ) og på siden til ByK på de nye turene som kommer i 2023.
Men du kan også kontakte meg om du ønsker at jeg skal skreddesy en reise for deg hvor dere reiser på egenhånd med at jeg gir dere et program med reservering av hoteller, restauranter, vingårder, togturer, olivensmaking osv osv og selvsagt med et matkurs om du skulle ønske deg det.
Jeg har også lagt opp firmaturer med grupper fra 10-50 kollegaer, Assistert og hjulpet brudepar, stått for matlaging og servering for festmiddager, feiringer og brylluper. Og selvsagt italienske kokke/matkurs siden mitt kjøkken er 100% italiensk etter å vært kokk på egen tradisjonell italiensk restaurant i 15 år.
P.S. Husk at matkursene mine på zoom-meeting starter igjen i midten av november, som også kanskje kan være årets julegave til noen du kjenner.
❤️

Bildegalleri

Klikk og nyt!

Fått med deg disse?

1 Gennaio 2016

Vi hadde tenkt oss en tur på landet i går, helt til vi kom ut på gårdsplassen hvor vi fant…….

Carolines rosa rundstykker. I Panini rosa della Caroline

Rosa prinsesse rundstykker får du ved å blande rødbeter i deigen.

Pølser, surkål og sennep.

Nistepakke i juleferien.

Caroline jobber

Jeg er Caroline

Jeg som eier og driver denne bloggen har jobbet som kokk på egen restaurant i Lavagna nord i Italia i mange år. Nå er jeg frilanskokk, matskribent og turarrangør. Jeg kan også komme til deg hvis du vil ha en spesiell matopplevelse, kanskje sammen med en gjeng venner.

Caroline jobber

Jeg er Caroline

Jeg som eier og driver denne bloggen har jobbet som kokk på egen restaurant i Lavagna nord i Italia i mange år. Nå er jeg frilanskokk, matskribent og turarrangør. Jeg kan også komme til deg hvis du vil ha en spesiell matopplevelse, kanskje sammen med en gjeng venner.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ved å bruke kommentarskjemaet, godtar du mine personvernregler.

Scroll to Top