Tropisk Aroma

Min versjon av den norske slageren Tropisk Aroma: Bakeuken fortsetter med mine baketips for å feire Morsdagen, San Valentino og Fastlaven.

Membership Required

You must be a member to access this content.

View Membership Levels

Already a member? Logg inn her

Bildegalleri

Klikk og nyt!

FÃ¥tt med deg disse?

Carolines syvende hjørnet i Norge, Il settimo angolo della Norvegia della Caroline

Er du fremdeles med på ferden min ? Denne gangen skal jeg ta deg med til Brit og Gisle på Simenstad Gård. Sei ancora li a seguire il mio viaggio ? Questa volta ti porterò da Brit e Gisle, nella  fattoria Simenstad Gård.

Bløtkake med sitron, jordbær og kiwi

Bløtkake med jordbær, kiwi og sitron for en frisk start på kaffeslabraset. Bløtkake kan være så mangt. Denne gangen blir det som en frisk bris fra syd-Italia.

Membership Required

You must be a member to access this content.

View Membership Levels

Already a member? Logg inn her

«Piemontes grønne enger og slott»

Piemonte er like grønn som den grønneste plenen til naboen som du kan tenke deg. Og hvis du til og med skulle havne opp pÃ¥ et….  

Caroline jobber

Jeg er Caroline

Jeg som eier og driver denne bloggen har jobbet som kokk på egen restaurant i Lavagna nord i Italia i mange år. Nå er jeg frilanskokk, matskribent og turarrangør. Jeg kan også komme til deg hvis du vil ha en spesiell matopplevelse, kanskje sammen med en gjeng venner.

Caroline jobber

Jeg er Caroline

Jeg som eier og driver denne bloggen har jobbet som kokk på egen restaurant i Lavagna nord i Italia i mange år. Nå er jeg frilanskokk, matskribent og turarrangør. Jeg kan også komme til deg hvis du vil ha en spesiell matopplevelse, kanskje sammen med en gjeng venner.

Stengt for kommentarer.

Ved å bruke kommentarskjemaet, godtar du mine personvernregler.

Skroll til toppen