Schwarzwald-kake - Sjokolade, kirsebær og krem. Bedre blir det ikke!
FÃ¥tt med deg disse?
Liguria, Torino og Mari Boine
Liguria, fra fjellet til havet og tilbake til Torino for å møte Mari Boine
Stikk av fra hverdagen
Mens det fremdeles er mulig, ingen vet hva morgendagen bringer. Mitt nye motto blir fra nå av.
Stikk av fra hverdagen
Mens det fremdeles er mulig, ingen vet hva morgendagen bringer.
Jeg burde kanskje forklare meg bedre siden jeg selvsagt ikke mener dette bokstavelig talt?
Pizza – «Norsk» hvit pizza
Min beste oppskrift på pizzabunn: Ikke bare pizza, men en norsk, hvit pizza som vi i Italia egentlig ikke skjønner hva er
Jeg er Caroline
Jeg som eier og driver denne bloggen har jobbet som kokk på egen restaurant i Lavagna nord i Italia i mange år. Nå er jeg frilanskokk, matskribent og turarrangør. Jeg kan også komme til deg hvis du vil ha en spesiell matopplevelse, kanskje sammen med en gjeng venner.
Jeg er Caroline
Jeg som eier og driver denne bloggen har jobbet som kokk på egen restaurant i Lavagna nord i Italia i mange år. Nå er jeg frilanskokk, matskribent og turarrangør. Jeg kan også komme til deg hvis du vil ha en spesiell matopplevelse, kanskje sammen med en gjeng venner.
Ved å bruke kommentarskjemaet, godtar du mine personvernregler.
Stengt for kommentarer.