Schwarzwald kake – Torta della foresta nera

Schwarzwald-kake - Sjokolade, kirsebær og krem. Bedre blir det ikke!

1 år Membership Required

You must be a 1 år member to access this content.

Join Now

Already a member? Logg inn her

Bildegalleri

Klikk og nyt!

FÃ¥tt med deg disse?

Liguria, Torino og Mari Boine

Liguria, fra fjellet til havet og tilbake til Torino for å møte Mari Boine

Stikk av fra hverdagen

Mens det fremdeles er mulig, ingen vet hva morgendagen bringer. Mitt nye motto blir fra nå av.

Stikk av fra hverdagen
Mens det fremdeles er mulig, ingen vet hva morgendagen bringer.
Jeg burde kanskje forklare meg bedre siden jeg selvsagt ikke mener dette bokstavelig talt?

Pizza – «Norsk» hvit pizza

Min beste oppskrift på pizzabunn: Ikke bare pizza, men en norsk, hvit pizza som vi i Italia egentlig ikke skjønner hva er

1 år Membership Required

You must be a 1 år member to access this content.

Join Now

Already a member? Logg inn her
Caroline jobber

Jeg er Caroline

Jeg som eier og driver denne bloggen har jobbet som kokk på egen restaurant i Lavagna nord i Italia i mange år. Nå er jeg frilanskokk, matskribent og turarrangør. Jeg kan også komme til deg hvis du vil ha en spesiell matopplevelse, kanskje sammen med en gjeng venner.

Caroline jobber

Jeg er Caroline

Jeg som eier og driver denne bloggen har jobbet som kokk på egen restaurant i Lavagna nord i Italia i mange år. Nå er jeg frilanskokk, matskribent og turarrangør. Jeg kan også komme til deg hvis du vil ha en spesiell matopplevelse, kanskje sammen med en gjeng venner.

Stengt for kommentarer.

Ved å bruke kommentarskjemaet, godtar du mine personvernregler.

Skroll til toppen