Røkelaksboller

Sprellende ferske røkelaksboller, perfekte til frokost, lunsj, til nistepakken eller som sagt sammen med et glass sprudler før man går til bords. Du kan jo prøvebakesmake i helgen for feiring av årets San Valentino

Membership Required

You must be a member to access this content.

View Membership Levels

Already a member? Logg inn her

Bildegalleri

Klikk og nyt!

Fått med deg disse?

La frittata – den italienske Omeletten

Italiensk Frittata er så lett og luftig at den nesten flyr av gårde! Det er iallefall det den gjør når den kommer på bordet hos meg.

Membership Required

You must be a member to access this content.

View Membership Levels

Already a member? Logg inn her

Julelunsjen 2017 hos La Rossa i Alba

Julen i Alba og i Monforte d’Alba

Mat og vin turer til Piemonte og Liguria

Bli med kokka til Italia for å oppleve maten, måltidene, vinene og kulturen

Caroline jobber

Jeg er Caroline

Jeg som eier og driver denne bloggen har jobbet som kokk på egen restaurant i Lavagna nord i Italia i mange år. Nå er jeg frilanskokk, matskribent og turarrangør. Jeg kan også komme til deg hvis du vil ha en spesiell matopplevelse, kanskje sammen med en gjeng venner.

Caroline jobber

Jeg er Caroline

Jeg som eier og driver denne bloggen har jobbet som kokk på egen restaurant i Lavagna nord i Italia i mange år. Nå er jeg frilanskokk, matskribent og turarrangør. Jeg kan også komme til deg hvis du vil ha en spesiell matopplevelse, kanskje sammen med en gjeng venner.

Ved å bruke kommentarskjemaet, godtar du mine personvernregler.

Skroll til toppen