Gresskarpai – Torta di zucca salata

Bruk sesongens grønnsaker. Det blir rimeligere og samtidig er grønnsaker og frukt bedre når det er sesong. En historie om gresskar og krykker.

Membership Required

You must be a member to access this content.

View Membership Levels

Already a member? Logg inn her

Bildegalleri

Klikk og nyt!

FÃ¥tt med deg disse?

Salsa di noci – Valnøttkrem

Valnøttene har hovedrollen i salsa di noci fra Liguria. Dette er en tradisjonell «saus/krem» til pasta fra Liguria. Vanligvis blir den brukt til de fylte pastaputene som heter Pansotti men du kan også bruke vanlig pasta som f.eks. spaghetti eller grønn pasta som vanligvis er laget med spinat.
Den er også veldig god på et lite stykke brød mens man nipper til en aperitiff.

Membership Required

You must be a member to access this content.

View Membership Levels

Already a member? Logg inn her

"Barbera, Grignolino…..og Jøtul"

Jeg blir aldri lei av Ã¥ skrive om to ting som passer som hÃ¥nd i hanske…..

Occhiali, Barbieri e Bar a Torino

Du trenger kanskje nye briller for Ã¥ se den minste baren jeg noen gang har sett? Mens du er der, kan du fÃ¥ barbert deg ogsÃ¥! Kom……..

Caroline jobber

Jeg er Caroline

Jeg som eier og driver denne bloggen har jobbet som kokk på egen restaurant i Lavagna nord i Italia i mange år. Nå er jeg frilanskokk, matskribent og turarrangør. Jeg kan også komme til deg hvis du vil ha en spesiell matopplevelse, kanskje sammen med en gjeng venner.

Caroline jobber

Jeg er Caroline

Jeg som eier og driver denne bloggen har jobbet som kokk på egen restaurant i Lavagna nord i Italia i mange år. Nå er jeg frilanskokk, matskribent og turarrangør. Jeg kan også komme til deg hvis du vil ha en spesiell matopplevelse, kanskje sammen med en gjeng venner.

Ved å bruke kommentarskjemaet, godtar du mine personvernregler.

Skroll til toppen