Bruk sesongens grønnsaker. Det blir rimeligere og samtidig er grønnsaker og frukt bedre når det er sesong. En historie om gresskar og krykker.
FÃ¥tt med deg disse?
Salsa di noci – Valnøttkrem
Valnøttene har hovedrollen i salsa di noci fra Liguria. Dette er en tradisjonell «saus/krem» til pasta fra Liguria. Vanligvis blir den brukt til de fylte pastaputene som heter Pansotti men du kan også bruke vanlig pasta som f.eks. spaghetti eller grønn pasta som vanligvis er laget med spinat.
Den er også veldig god på et lite stykke brød mens man nipper til en aperitiff.
"Barbera, Grignolino…..og Jøtul"
Jeg blir aldri lei av Ã¥ skrive om to ting som passer som hÃ¥nd i hanske…..
Occhiali, Barbieri e Bar a Torino
Du trenger kanskje nye briller for Ã¥ se den minste baren jeg noen gang har sett? Mens du er der, kan du fÃ¥ barbert deg ogsÃ¥! Kom……..
![IMG_5846 Caroline jobber](https://b772273.smushcdn.com/772273/wp-content/uploads/bb-plugin/cache/IMG_5846-300x300-circle.jpeg?lossy=2&strip=1&webp=1)
Jeg er Caroline
Jeg som eier og driver denne bloggen har jobbet som kokk på egen restaurant i Lavagna nord i Italia i mange år. Nå er jeg frilanskokk, matskribent og turarrangør. Jeg kan også komme til deg hvis du vil ha en spesiell matopplevelse, kanskje sammen med en gjeng venner.
![IMG_5846 Caroline jobber](https://b772273.smushcdn.com/772273/wp-content/uploads/bb-plugin/cache/IMG_5846-300x300-circle.jpeg?lossy=2&strip=1&webp=1)
Jeg er Caroline
Jeg som eier og driver denne bloggen har jobbet som kokk på egen restaurant i Lavagna nord i Italia i mange år. Nå er jeg frilanskokk, matskribent og turarrangør. Jeg kan også komme til deg hvis du vil ha en spesiell matopplevelse, kanskje sammen med en gjeng venner.
Ved å bruke kommentarskjemaet, godtar du mine personvernregler.