En "skremmende" god lasagne til den "skumleste" middagen i året med smaker av høstens grønnsaker som kan skremme vettet av en.. Den bør holde vampyrer på avstand, siden den byr på både er hvitløk og chili - sammen med gresskar, spinat og chevre.
FÃ¥tt med deg disse?
"Insalata di patate" Potetsalat
Det er utrolig mye man kan lage av poteter som blir til overs. Hvis du spør meg om min favoritt tror jeg at jeg vil svare deg……
Tropisk Aroma
Min versjon av den norske slageren Tropisk Aroma: Bakeuken fortsetter med mine baketips for å feire Morsdagen, San Valentino og Fastlaven.

Jeg er Caroline
Jeg som eier og driver denne bloggen har jobbet som kokk på egen restaurant i Lavagna nord i Italia i mange år. Nå er jeg frilanskokk, matskribent og turarrangør. Jeg kan også komme til deg hvis du vil ha en spesiell matopplevelse, kanskje sammen med en gjeng venner.

Jeg er Caroline
Jeg som eier og driver denne bloggen har jobbet som kokk på egen restaurant i Lavagna nord i Italia i mange år. Nå er jeg frilanskokk, matskribent og turarrangør. Jeg kan også komme til deg hvis du vil ha en spesiell matopplevelse, kanskje sammen med en gjeng venner.
Ved å bruke kommentarskjemaet, godtar du mine personvernregler.