Lasagne med gresskar – Lasagne di Zucca

En "skremmende" god lasagne til den "skumleste" middagen i året med smaker av høstens grønnsaker som kan skremme vettet av en.. Den bør holde vampyrer på avstand, siden den byr på både er hvitløk og chili - sammen med gresskar, spinat og chevre.

Membership Required

You must be a member to access this content.

View Membership Levels

Already a member? Logg inn her

Bildegalleri

Klikk og nyt!

FÃ¥tt med deg disse?

"Insalata di patate" Potetsalat

Det er utrolig mye man kan lage av poteter som blir til overs. Hvis du spør meg om min favoritt tror jeg at jeg vil svare deg……

Tropisk Aroma

Min versjon av den norske slageren Tropisk Aroma: Bakeuken fortsetter med mine baketips for å feire Morsdagen, San Valentino og Fastlaven.

Membership Required

You must be a member to access this content.

View Membership Levels

Already a member? Logg inn her

Sestri Levante

Er det noe rart at jeg nynnet for meg selv mens vi gikk en tur i Sestri Levante?

Caroline jobber

Jeg er Caroline

Jeg som eier og driver denne bloggen har jobbet som kokk på egen restaurant i Lavagna nord i Italia i mange år. Nå er jeg frilanskokk, matskribent og turarrangør. Jeg kan også komme til deg hvis du vil ha en spesiell matopplevelse, kanskje sammen med en gjeng venner.

Caroline jobber

Jeg er Caroline

Jeg som eier og driver denne bloggen har jobbet som kokk på egen restaurant i Lavagna nord i Italia i mange år. Nå er jeg frilanskokk, matskribent og turarrangør. Jeg kan også komme til deg hvis du vil ha en spesiell matopplevelse, kanskje sammen med en gjeng venner.

Ved å bruke kommentarskjemaet, godtar du mine personvernregler.

Skroll til toppen