Hva gjør man når plommetreet er fult av de herligste plommene du kan tenke deg men som du vet at du aldri i verden kommer til å klare å spise opp? Da lager du denne plommekaken sammtidig som du fyller hele fryseren med ovnsstekte plommer. Da har du noe godt å servere i vinter.
FÃ¥tt med deg disse?
La frittata – den italienske Omeletten
Italiensk Frittata er så lett og luftig at den nesten flyr av gårde! Det er iallefall det den gjør når den kommer på bordet hos meg.
Forsvunnet som dugg i solen
Tror du kanskje at jeg har gÃ¥tt i hi, forspist meg, blitt sagt opp av mannen min eller at jeg plutselig dukker opp utenfor døren din. Uff…
Nduja
Hvordan kan jeg oversette dette? Nei, det blir for komplisert .....denne pølsen/ posteien kommer fra Calabria, som er peperoncino ( chili ) og de sorte grisenes fylke. Tenk deg selv...en eksplosjon av chili og svin. Nduja varmer på en grå, mørk, sur, kald vinterdag, men også på en frisk hvit dag etter en skitur på fjellet.

Jeg er Caroline
Jeg som eier og driver denne bloggen har jobbet som kokk på egen restaurant i Lavagna nord i Italia i mange år. Nå er jeg frilanskokk, matskribent og turarrangør. Jeg kan også komme til deg hvis du vil ha en spesiell matopplevelse, kanskje sammen med en gjeng venner.

Jeg er Caroline
Jeg som eier og driver denne bloggen har jobbet som kokk på egen restaurant i Lavagna nord i Italia i mange år. Nå er jeg frilanskokk, matskribent og turarrangør. Jeg kan også komme til deg hvis du vil ha en spesiell matopplevelse, kanskje sammen med en gjeng venner.
Ved å bruke kommentarskjemaet, godtar du mine personvernregler.
Stengt for kommentarer.