En bløtkake med marsipanlokk for store og små. Siden jeg ikke er så overbegeistret for den klassiske, har jeg lagd en italiensk vri, med ricotta.
Fått med deg disse?
Carolines syvende hjørnet i Norge, Il settimo angolo della Norvegia della Caroline
Er du fremdeles med på ferden min ? Denne gangen skal jeg ta deg med til Brit og Gisle på Simenstad Gård. Sei ancora li a seguire il mio viaggio ? Questa volta ti porterò da Brit e Gisle, nella fattoria Simenstad Gård.
Kålsuppe – Zuppa di cavolo
En suppe som varmer...langt inn i sjelen! En knallgod, rykende suppe laget med rester av "le Gagette" - eller kålruletter, da.
Restemiddag, Blomkålsuppe
Restemiddag etter gårsdagens spaghetti med blomkål, sitron og sort pepper. Ble det noe igjen av blomkålkremen fra i går etter spaghetti med blomkål? Da blir det blomkålsuppe til middag. Og siden den omtrent er ferdig kan du ta deg en tur i skogen, ved sjøen eller hvor enn du befinner deg.
Her i Piemonte er de nypløyde jordene et syn for øyet med alle sine nyanser som varsler om at vinteren står for døren.

Jeg er Caroline
Jeg som eier og driver denne bloggen har jobbet som kokk på egen restaurant i Lavagna nord i Italia i mange år. Nå er jeg frilanskokk, matskribent og turarrangør. Jeg kan også komme til deg hvis du vil ha en spesiell matopplevelse, kanskje sammen med en gjeng venner.

Jeg er Caroline
Jeg som eier og driver denne bloggen har jobbet som kokk på egen restaurant i Lavagna nord i Italia i mange år. Nå er jeg frilanskokk, matskribent og turarrangør. Jeg kan også komme til deg hvis du vil ha en spesiell matopplevelse, kanskje sammen med en gjeng venner.
Ved å bruke kommentarskjemaet, godtar du mine personvernregler.
Stengt for kommentarer.