Marsipankake – Bløtkaken til Caroline

En bløtkake med marsipanlokk for store og små. Siden jeg ikke er så overbegeistret for den klassiske, har jeg lagd en italiensk vri, med ricotta.

Membership Required

You must be a member to access this content.

View Membership Levels

Already a member? Logg inn her

Bildegalleri

Klikk og nyt!

Fått med deg disse?

Carolines syvende hjørnet i Norge, Il settimo angolo della Norvegia della Caroline

Er du fremdeles med på ferden min ? Denne gangen skal jeg ta deg med til Brit og Gisle på Simenstad Gård. Sei ancora li a seguire il mio viaggio ? Questa volta ti porterò da Brit e Gisle, nella  fattoria Simenstad Gård.

Kålsuppe – Zuppa di cavolo

En suppe som varmer...langt inn i sjelen! En knallgod, rykende suppe laget med rester av "le Gagette" - eller kålruletter, da.

Membership Required

You must be a member to access this content.

View Membership Levels

Already a member? Logg inn her

Restemiddag, Blomkålsuppe

Restemiddag etter gårsdagens spaghetti med blomkål, sitron og sort pepper. Ble det noe igjen av blomkålkremen  fra i går etter spaghetti med blomkål? Da blir det blomkålsuppe til middag. Og siden den omtrent er ferdig kan du ta deg en tur i skogen, ved sjøen eller hvor enn du befinner deg.
Her i Piemonte er de nypløyde jordene et syn for øyet med alle sine nyanser som varsler om at vinteren står for døren.

Membership Required

You must be a member to access this content.

View Membership Levels

Already a member? Logg inn her
Caroline jobber

Jeg er Caroline

Jeg som eier og driver denne bloggen har jobbet som kokk på egen restaurant i Lavagna nord i Italia i mange år. Nå er jeg frilanskokk, matskribent og turarrangør. Jeg kan også komme til deg hvis du vil ha en spesiell matopplevelse, kanskje sammen med en gjeng venner.

Caroline jobber

Jeg er Caroline

Jeg som eier og driver denne bloggen har jobbet som kokk på egen restaurant i Lavagna nord i Italia i mange år. Nå er jeg frilanskokk, matskribent og turarrangør. Jeg kan også komme til deg hvis du vil ha en spesiell matopplevelse, kanskje sammen med en gjeng venner.

Stengt for kommentarer.

Ved å bruke kommentarskjemaet, godtar du mine personvernregler.

Skroll til toppen