Bløtkake med jordbær, kiwi og sitron for en frisk start på kaffeslabraset. Bløtkake kan være så mangt. Denne gangen blir det som en frisk bris fra syd-Italia.
Fått med deg disse?
Insalata di salmone – Laksesalat
Dette er en kjempeenkel måte å forbredre en kjempegod laksesalat. Det eneste du trenger er laks og salat – og noen andre småting som du sikkert allerede har.
Norsk Kunsthåndverk – Rosevotter
For en måneds tid siden «snublet» jeg over noe av det vakreste jeg har sett på lenge. De vakreste vottene jeg noen gang har sett.
Spikersuppe med spinat og tørt brød
En enkel, billig og veldig smakfull suppe av daggammelt brød, litt sånn som Spikersuppa
Jeg er Caroline
Jeg som eier og driver denne bloggen har jobbet som kokk på egen restaurant i Lavagna nord i Italia i mange år. Nå er jeg frilanskokk, matskribent og turarrangør. Jeg kan også komme til deg hvis du vil ha en spesiell matopplevelse, kanskje sammen med en gjeng venner.
Jeg er Caroline
Jeg som eier og driver denne bloggen har jobbet som kokk på egen restaurant i Lavagna nord i Italia i mange år. Nå er jeg frilanskokk, matskribent og turarrangør. Jeg kan også komme til deg hvis du vil ha en spesiell matopplevelse, kanskje sammen med en gjeng venner.
Ved å bruke kommentarskjemaet, godtar du mine personvernregler.