Bedre enn sukkertøy: Du trenger bare en haug med tomater, litt salt, sukker og en dasj ekstrajomfuolivenolje...
FÃ¥tt med deg disse?
Reisetips på flytur med Norwegian
Om du i disse tider skal på en flytur med Norwegian til varmere strøk for å få tæla ut av underbuksa! Om du har lest mine anbefalinger om spisesteder og restauranter i Oslo har du sikkert fått med deg aperitiffen?
Verden er liten og hvem hadde vel trodd at jeg igjen skulle møte på den beste Gin & Tonic jeg noen gang har smakt?
Pandolci, Boller
I dag skal det bli andre boller, bostaveligtalt. Disse bollene har ikke noe med ………
Italia å gjøre. Det er vi nordmenn som er eksperter på boller og når jeg disker opp med mine kanelboller hyler italienerene i fryd akkurat som små unger.
Eple og sitronkake – Torta di mele e limoni
En frisk eplekake med sitroner, nesten som en konfektkake. Jeg elsker sitron, sitron gir en frisk smak, en frisk start på uken og en frisk eplekake. Det er nok derfor at denne eplekaken er min favoritt. Eple og sitronkake, en enkel, frisk og god eplekake. Nå er ikke jeg sånn kanelelsker som mange kakemomser er, jeg synes at den kan bli litt for dominerende i smaken mens sitron derimot. Jeg elsker sitron, sitron gir en frisk smak, en frisk start på uken og en frisk eplekake.
Jeg er Caroline
Jeg som eier og driver denne bloggen har jobbet som kokk på egen restaurant i Lavagna nord i Italia i mange år. Nå er jeg frilanskokk, matskribent og turarrangør. Jeg kan også komme til deg hvis du vil ha en spesiell matopplevelse, kanskje sammen med en gjeng venner.
Jeg er Caroline
Jeg som eier og driver denne bloggen har jobbet som kokk på egen restaurant i Lavagna nord i Italia i mange år. Nå er jeg frilanskokk, matskribent og turarrangør. Jeg kan også komme til deg hvis du vil ha en spesiell matopplevelse, kanskje sammen med en gjeng venner.
Ved å bruke kommentarskjemaet, godtar du mine personvernregler.
Stengt for kommentarer.