Sugo di pomodoro – Carolines tomatsaus

Tomatsaus eller som vi kaller det her i Italia., sugo di pomodoro ( sogå di påmådårå). En rask pastasaus av tomater. Det finnes utrolig mange forskjellige måter å lage pastasaus av tomater. Hvis jeg har dårlig tid er det sånn .........Jeg pleier å lage den, selv om jeg også her varierer etter humøret.

Membership Required

You must be a member to access this content.

View Membership Levels

Already a member? Logg inn her

Bildegalleri

Klikk og nyt!

FÃ¥tt med deg disse?

Røkelaksboller

Sprellende ferske røkelaksboller, perfekte til frokost, lunsj, til nistepakken eller som sagt sammen med et glass sprudler før man går til bords. Du kan jo prøvebakesmake i helgen for feiring av årets San Valentino

Membership Required

You must be a member to access this content.

View Membership Levels

Already a member? Logg inn her

Krem av tomater og ost med Røros Knekks

Jeg ovnsstekte tomatene sammen med en klype salt, sukker og noen dråper god olivenolje. Bingo…..ja, jeg holdt faktisk på å hyle Bingo når jeg smakte på min nye favoritt som er Røros Knekks og en krem som jeg lagde av ovnsbakte tomater og ost.
Det hele startet med at jeg har fått dilla på Røros Knekks, som jeg alltid passer på å få med meg tilbake i kofferten når jeg er i Norge, denne gangen var det versjonen lun paprika som gikk til pærsj.

Membership Required

You must be a member to access this content.

View Membership Levels

Already a member? Logg inn her

Panissa er kokt mel av kikerter, uten gluten.

Visste du at det er mye forskjellig som du kan lage av kikertmel? Glutenfritt er det også!

Caroline jobber

Jeg er Caroline

Jeg som eier og driver denne bloggen har jobbet som kokk på egen restaurant i Lavagna nord i Italia i mange år. Nå er jeg frilanskokk, matskribent og turarrangør. Jeg kan også komme til deg hvis du vil ha en spesiell matopplevelse, kanskje sammen med en gjeng venner.

Caroline jobber

Jeg er Caroline

Jeg som eier og driver denne bloggen har jobbet som kokk på egen restaurant i Lavagna nord i Italia i mange år. Nå er jeg frilanskokk, matskribent og turarrangør. Jeg kan også komme til deg hvis du vil ha en spesiell matopplevelse, kanskje sammen med en gjeng venner.

Stengt for kommentarer.

Ved å bruke kommentarskjemaet, godtar du mine personvernregler.

Skroll til toppen