Sorte rundstykker, så sorte som kull...med kulltabletter!
Fått med deg disse?
Fersk eggpasta – Hjemmelaget pasta
Tagliatelle eller taglierini eller noe som er midt imellom. Denne smakte kjempegodt med soppen som Maurizio og jeg hadde plukket i skogen
Torta di melanzane – Auberginterte
En auberginterte…….da må jeg vel nesten ta på meg den auberginfargete kjolen min? Ikke akkurat min favorittfarge, men denne auberginterten passer meg både i farge og størrelse.
Jeg er Caroline
Jeg som eier og driver denne bloggen har jobbet som kokk på egen restaurant i Lavagna nord i Italia i mange år. Nå er jeg frilanskokk, matskribent og turarrangør. Jeg kan også komme til deg hvis du vil ha en spesiell matopplevelse, kanskje sammen med en gjeng venner.
Jeg er Caroline
Jeg som eier og driver denne bloggen har jobbet som kokk på egen restaurant i Lavagna nord i Italia i mange år. Nå er jeg frilanskokk, matskribent og turarrangør. Jeg kan også komme til deg hvis du vil ha en spesiell matopplevelse, kanskje sammen med en gjeng venner.
Ved å bruke kommentarskjemaet, godtar du mine personvernregler.