Sorte hamburgerbrød – Panini neri

Sorte rundstykker, så sorte som kull...med kulltabletter!

1 år Membership Required

You must be a 1 år member to access this content.

Join Now

Already a member? Logg inn her

Bildegalleri

Klikk og nyt!

Fått med deg disse?

Fersk eggpasta – Hjemmelaget pasta

Tagliatelle eller taglierini eller noe som er midt imellom. Denne smakte kjempegodt med soppen som Maurizio og jeg hadde plukket i skogen

1 år Membership Required

You must be a 1 år member to access this content.

Join Now

Already a member? Logg inn her

Champagne, prosecco og mørnet kjøtt – Carne frollata, Champagne e prosecco

Søndagslunsj på landet med bobler og mørnet kjøtt. En spesiell, italiensk matopplevelse

1 år Membership Required

You must be a 1 år member to access this content.

Join Now

Already a member? Logg inn her

Torta di melanzane – Auberginterte

En auberginterte…….da må jeg vel nesten ta på meg den auberginfargete kjolen min? Ikke akkurat min favorittfarge, men denne auberginterten passer meg både i farge og størrelse.

Caroline jobber

Jeg er Caroline

Jeg som eier og driver denne bloggen har jobbet som kokk på egen restaurant i Lavagna nord i Italia i mange år. Nå er jeg frilanskokk, matskribent og turarrangør. Jeg kan også komme til deg hvis du vil ha en spesiell matopplevelse, kanskje sammen med en gjeng venner.

Caroline jobber

Jeg er Caroline

Jeg som eier og driver denne bloggen har jobbet som kokk på egen restaurant i Lavagna nord i Italia i mange år. Nå er jeg frilanskokk, matskribent og turarrangør. Jeg kan også komme til deg hvis du vil ha en spesiell matopplevelse, kanskje sammen med en gjeng venner.

Ved å bruke kommentarskjemaet, godtar du mine personvernregler.

Skroll til toppen