Rundstykker Panini

Hvorfor ikke rett og slett tilsette tørkede tomater og basilikum direkte i brøddeigen? Både smaken og fargen blir helt nydelig.

Membership Required

You must be a member to access this content.

View Membership Levels

Already a member? Logg inn her

Bildegalleri

Klikk og nyt!

FÃ¥tt med deg disse?

Stekte risotto kaker

Restemiddag av risotto blir forvandlet til risottokaker. Restemiddagen som ble nesten enda bedre enn gårsdagens. Servert med en stor bolle bladsalat blir det bare smilende fjes å se rundt middagsbordet.

Membership Required

You must be a member to access this content.

View Membership Levels

Already a member? Logg inn her

Eple og sitronkake – Torta di mele e limoni

En frisk eplekake med sitroner, nesten som en konfektkake. Jeg elsker sitron, sitron gir en frisk smak, en frisk start på uken og en frisk eplekake. Det er nok derfor at denne eplekaken er min favoritt. Eple og sitronkake, en enkel, frisk og god eplekake. Nå er ikke jeg sånn kanelelsker som mange kakemomser er, jeg synes at den kan bli litt for dominerende i smaken mens sitron derimot. Jeg elsker sitron, sitron gir en frisk smak, en frisk start på uken og en frisk eplekake.

Membership Required

You must be a member to access this content.

View Membership Levels

Already a member? Logg inn her

Sugo di pomodoro – Carolines tomatsaus

Tomatsaus eller som vi kaller det her i Italia., sugo di pomodoro ( sogå di påmådårå). En rask pastasaus av tomater. Det finnes utrolig mange forskjellige måter å lage pastasaus av tomater. Hvis jeg har dårlig tid er det sånn .........Jeg pleier å lage den, selv om jeg også her varierer etter humøret.

Membership Required

You must be a member to access this content.

View Membership Levels

Already a member? Logg inn her
Caroline jobber

Jeg er Caroline

Jeg som eier og driver denne bloggen har jobbet som kokk på egen restaurant i Lavagna nord i Italia i mange år. Nå er jeg frilanskokk, matskribent og turarrangør. Jeg kan også komme til deg hvis du vil ha en spesiell matopplevelse, kanskje sammen med en gjeng venner.

Caroline jobber

Jeg er Caroline

Jeg som eier og driver denne bloggen har jobbet som kokk på egen restaurant i Lavagna nord i Italia i mange år. Nå er jeg frilanskokk, matskribent og turarrangør. Jeg kan også komme til deg hvis du vil ha en spesiell matopplevelse, kanskje sammen med en gjeng venner.

Ved å bruke kommentarskjemaet, godtar du mine personvernregler.

Skroll til toppen