"De fattiges pamesan" Dette skrev jeg i 2015, men det er alltid fint å gjenta ting som smaker, er rimelige og gjør hverdagen til en fest. Starten? Ikke kast gammelt brød.
FÃ¥tt med deg disse?
Eplekake med brunost.
Norge har fantastiske råvarer og tradisjoner men jeg tror ikke at Eplekake med brunost er den mest vanligste kombinasjonen. Finnes det noe mere norsk enn eplekake og brunost? Selvsagt gjør det det, Norge har fantastiske råvarer og tradisjoner men jeg tror ikke at Eplekake med brunost er den mest vanligste kombinasjonen.
Her forleden begynte jeg å tenke på hva man kan lage med brunost utenom det som de fleste av oss kjenner som pålegg på brødskiven, på vafler, munker og for ikke å snakke om den lille ekstra piffen som den gir i sauser.
Carolines syvende hjørnet i Norge, Il settimo angolo della Norvegia della Caroline
Er du fremdeles med på ferden min ? Denne gangen skal jeg ta deg med til Brit og Gisle på Simenstad Gård. Sei ancora li a seguire il mio viaggio ? Questa volta ti porterò da Brit e Gisle, nella  fattoria Simenstad Gård.
Jeg er Caroline
Jeg som eier og driver denne bloggen har jobbet som kokk på egen restaurant i Lavagna nord i Italia i mange år. Nå er jeg frilanskokk, matskribent og turarrangør. Jeg kan også komme til deg hvis du vil ha en spesiell matopplevelse, kanskje sammen med en gjeng venner.
Jeg er Caroline
Jeg som eier og driver denne bloggen har jobbet som kokk på egen restaurant i Lavagna nord i Italia i mange år. Nå er jeg frilanskokk, matskribent og turarrangør. Jeg kan også komme til deg hvis du vil ha en spesiell matopplevelse, kanskje sammen med en gjeng venner.
Ved å bruke kommentarskjemaet, godtar du mine personvernregler.
Stengt for kommentarer.