Parmigiano dei poveri

"De fattiges pamesan" Dette skrev jeg i 2015, men det er alltid fint å gjenta ting som smaker, er rimelige og gjør hverdagen til en fest. Starten? Ikke kast gammelt brød.

1 år Membership Required

You must be a 1 år member to access this content.

Join Now

Already a member? Logg inn her

Bildegalleri

Klikk og nyt!

FÃ¥tt med deg disse?

Eplekake med brunost.

Norge har fantastiske råvarer og tradisjoner men jeg tror ikke at Eplekake med brunost er den mest vanligste kombinasjonen. Finnes det noe mere norsk enn eplekake og brunost? Selvsagt gjør det det, Norge har fantastiske råvarer og tradisjoner men jeg tror ikke at Eplekake med brunost er den mest vanligste kombinasjonen.
Her forleden begynte jeg å tenke på hva man kan lage med brunost utenom det som de fleste av oss kjenner som pålegg på brødskiven, på vafler, munker og for ikke å snakke om den lille ekstra piffen som den gir i sauser.

1 år Membership Required

You must be a 1 år member to access this content.

Join Now

Already a member? Logg inn her

Carolines syvende hjørnet i Norge, Il settimo angolo della Norvegia della Caroline

Er du fremdeles med på ferden min ? Denne gangen skal jeg ta deg med til Brit og Gisle på Simenstad Gård. Sei ancora li a seguire il mio viaggio ? Questa volta ti porterò da Brit e Gisle, nella  fattoria Simenstad Gård.

Søndagslunsj i parken – Pranzo della domenica al parco "

Med bobil fra Norge til Italia i oktober

Caroline jobber

Jeg er Caroline

Jeg som eier og driver denne bloggen har jobbet som kokk på egen restaurant i Lavagna nord i Italia i mange år. Nå er jeg frilanskokk, matskribent og turarrangør. Jeg kan også komme til deg hvis du vil ha en spesiell matopplevelse, kanskje sammen med en gjeng venner.

Caroline jobber

Jeg er Caroline

Jeg som eier og driver denne bloggen har jobbet som kokk på egen restaurant i Lavagna nord i Italia i mange år. Nå er jeg frilanskokk, matskribent og turarrangør. Jeg kan også komme til deg hvis du vil ha en spesiell matopplevelse, kanskje sammen med en gjeng venner.

Stengt for kommentarer.

Ved å bruke kommentarskjemaet, godtar du mine personvernregler.

Skroll til toppen