Italiensk Frittata er så lett og luftig at den nesten flyr av gårde! Det er iallefall det den gjør når den kommer på bordet hos meg.
FÃ¥tt med deg disse?
En lørdag med smilehull i Torino
Lørdag morgen….Stella vil ut….Det er svinekalt……Det er tÃ¥ke…..og vi møter hennes største fiende som ogsÃ¥ er ute pÃ¥ en luftetur……Det er da det…..
"Plumcake di Arance"
God morgen med sol, God morgen med sanasol, God morgen med kaken som smaker av sol: Appelsiner! På denne årstiden.
Vintersalat med brokkoli
En salat som passer omtrent til alt, spesielt nå siden det er julens farger. Den er også perfekt i rundstykker eller mellom brødskivene gjerne med pålegg.
Jeg er Caroline
Jeg som eier og driver denne bloggen har jobbet som kokk på egen restaurant i Lavagna nord i Italia i mange år. Nå er jeg frilanskokk, matskribent og turarrangør. Jeg kan også komme til deg hvis du vil ha en spesiell matopplevelse, kanskje sammen med en gjeng venner.
Jeg er Caroline
Jeg som eier og driver denne bloggen har jobbet som kokk på egen restaurant i Lavagna nord i Italia i mange år. Nå er jeg frilanskokk, matskribent og turarrangør. Jeg kan også komme til deg hvis du vil ha en spesiell matopplevelse, kanskje sammen med en gjeng venner.
Ved å bruke kommentarskjemaet, godtar du mine personvernregler.