La frittata – den italienske Omeletten

Italiensk Frittata er så lett og luftig at den nesten flyr av gårde! Det er iallefall det den gjør når den kommer på bordet hos meg.

Membership Required

You must be a member to access this content.

View Membership Levels

Already a member? Logg inn her

Bildegalleri

Klikk og nyt!

FÃ¥tt med deg disse?

En lørdag med smilehull i Torino

Lørdag morgen….Stella vil ut….Det er svinekalt……Det er tÃ¥ke…..og vi møter hennes største fiende som ogsÃ¥ er ute pÃ¥ en luftetur……Det er da det…..

"Plumcake di Arance"

God morgen med sol, God morgen med sanasol, God morgen med kaken som smaker av sol: Appelsiner! På denne årstiden.

Vintersalat med brokkoli

En salat som passer omtrent til alt, spesielt nå siden det er julens farger. Den er også perfekt i rundstykker eller mellom brødskivene gjerne med pålegg.

Membership Required

You must be a member to access this content.

View Membership Levels

Already a member? Logg inn her
Caroline jobber

Jeg er Caroline

Jeg som eier og driver denne bloggen har jobbet som kokk på egen restaurant i Lavagna nord i Italia i mange år. Nå er jeg frilanskokk, matskribent og turarrangør. Jeg kan også komme til deg hvis du vil ha en spesiell matopplevelse, kanskje sammen med en gjeng venner.

Caroline jobber

Jeg er Caroline

Jeg som eier og driver denne bloggen har jobbet som kokk på egen restaurant i Lavagna nord i Italia i mange år. Nå er jeg frilanskokk, matskribent og turarrangør. Jeg kan også komme til deg hvis du vil ha en spesiell matopplevelse, kanskje sammen med en gjeng venner.

Ved å bruke kommentarskjemaet, godtar du mine personvernregler.

Skroll til toppen