Jeg ovnsstekte tomatene sammen med en klype salt, sukker og noen dråper god olivenolje. Bingo…..ja, jeg holdt faktisk på å hyle Bingo når jeg smakte på min nye favoritt som er Røros Knekks og en krem som jeg lagde av ovnsbakte tomater og ost.
Det hele startet med at jeg har fått dilla på Røros Knekks, som jeg alltid passer på å få med meg tilbake i kofferten når jeg er i Norge, denne gangen var det versjonen lun paprika som gikk til pærsj.
Bildegalleri
Klikk og nyt!
FÃ¥tt med deg disse?
Cantucci og Biscotti
Håper mange kan ha glede av denne oppskriften av Cantucci, eller Biscotti som de vanligvis blir kalt i Norge. Spesielt for de som ikke tåler hverken gluten, laktose eller melkeprotein som har alltid drømt å kunne kose seg med disse småkakene.
Carolines sammalte hvetesnurrer med bacon og parmasan
Er det noe som slår duften av nystekt bakst ? Nja...duften av bacon og parmasan som tvinner seg i sammalte hvetesnurrer.
Brezel
Jeg har smakt Bretzel et par ganger på markeder, men har egentlig alltid blitt litt skuffet siden de alltid har sett bedre ut enn de smaker. Det kan man gjøre noe med!
Jeg er Caroline
Jeg som eier og driver denne bloggen har jobbet som kokk på egen restaurant i Lavagna nord i Italia i mange år. Nå er jeg frilanskokk, matskribent og turarrangør. Jeg kan også komme til deg hvis du vil ha en spesiell matopplevelse, kanskje sammen med en gjeng venner.
Jeg er Caroline
Jeg som eier og driver denne bloggen har jobbet som kokk på egen restaurant i Lavagna nord i Italia i mange år. Nå er jeg frilanskokk, matskribent og turarrangør. Jeg kan også komme til deg hvis du vil ha en spesiell matopplevelse, kanskje sammen med en gjeng venner.
Ved å bruke kommentarskjemaet, godtar du mine personvernregler.