KÃ¥lsuppe – Zuppa di cavolo

En suppe som varmer...langt inn i sjelen! En knallgod, rykende suppe laget med rester av "le Gagette" - eller kålruletter, da.

1 år Membership Required

You must be a 1 år member to access this content.

Join Now

Already a member? Logg inn her

Bildegalleri

Klikk og nyt!

FÃ¥tt med deg disse?

Confit-sitroner

Er det noe som smaker godt i mange retter er vel det confit-sitroner! I en periode har jeg hatt helt dilla på sitron i både søte og salte retter

1 år Membership Required

You must be a 1 år member to access this content.

Join Now

Already a member? Logg inn her

Katolsk begravelse i Italia

Livet tar alltid en ende. Den katolske begravelsen varer gjerne i tre hele dager. Det kommer litt ann på hvilken dag man dør!
Da er det godt å ha havet i nærheten, en rask tur på stranden for å komme tilbake til livet etter flere dager i gravkammeret, i kirken og på kirkegården. Havet lever og puster i takt med følelsene. Urolig, sint, glad, lekende eller stille og rolig, akkurat sånn livet er og som det ender, i ro, fred og hvile.

PÃ¥ «jakt» i Torino

Italienske sko er kanskje drømmen for alle……unntatt meg !

Caroline jobber

Jeg er Caroline

Jeg som eier og driver denne bloggen har jobbet som kokk på egen restaurant i Lavagna nord i Italia i mange år. Nå er jeg frilanskokk, matskribent og turarrangør. Jeg kan også komme til deg hvis du vil ha en spesiell matopplevelse, kanskje sammen med en gjeng venner.

Caroline jobber

Jeg er Caroline

Jeg som eier og driver denne bloggen har jobbet som kokk på egen restaurant i Lavagna nord i Italia i mange år. Nå er jeg frilanskokk, matskribent og turarrangør. Jeg kan også komme til deg hvis du vil ha en spesiell matopplevelse, kanskje sammen med en gjeng venner.

Ved å bruke kommentarskjemaet, godtar du mine personvernregler.

Skroll til toppen