Focaccia som holder seg myk i flere dager siden jeg har poteter i deigen. Denne focacciaen holder seg myk i flere dager siden jeg har poteter i deigen. Vanligvis bakte jeg denne på restauranten min hvis jeg hadde noen poteter til overs.
Kanskje jeg allerde har fortalt deg at de som kommer fra Liguria er gjerrige. Det heter at de har "braccio corto" som vil si at de aldri rekker frem med pengene når det er snakk om å betale.
Bildegalleri
Klikk og nyt!
FÃ¥tt med deg disse?
Genova har blitt vakker
Lykken er en rask tur i Genova: De siste årene har denne havnebyen fått solid ansiktsløftning. Masse liv har det alltid vært, men det grå er plutselig byttet med farger.
PÃ¥skepai – Torta Pasqualina
Reis med fantasien med en italiensk påskemeny: Påskepaien eller "Torta Pasqualina" fra Liguria kan du gjerne servere med en salat. Eller med norsk røkelaks.
Jeg er Caroline
Jeg som eier og driver denne bloggen har jobbet som kokk på egen restaurant i Lavagna nord i Italia i mange år. Nå er jeg frilanskokk, matskribent og turarrangør. Jeg kan også komme til deg hvis du vil ha en spesiell matopplevelse, kanskje sammen med en gjeng venner.
Jeg er Caroline
Jeg som eier og driver denne bloggen har jobbet som kokk på egen restaurant i Lavagna nord i Italia i mange år. Nå er jeg frilanskokk, matskribent og turarrangør. Jeg kan også komme til deg hvis du vil ha en spesiell matopplevelse, kanskje sammen med en gjeng venner.
Ved å bruke kommentarskjemaet, godtar du mine personvernregler.