Julebakst og Cacio e pepe
05/12 2023 kl. 18:00 – 20:00 –
Klar for et nytt italiensk matlagingskurs online? Denne gangen skal vi både bake til jul og lage middag, en skikkelig god pastarett med ost, pepper, purre og sitron.
Klar for et nytt italiensk matlagingskurs online?
Denne gangen skal vi både bake til jul og lage middag, en skikkelig god pastarett med ost, pepper, purre og sitron.
Vi starter med «verdens beste» brownies med mørk sjokolade, valnøtter og appelsin som vi serverer med en mascarponekrem. Browniesene er perfekte til å fryse ned ved at du deler kaken i porsjonstykker som du fryser ned og vips har du noe knallgodt å servere når det kommer uventete gjester på besøk.
Mascarpone kremen som vi skal lage er også perfekt som fyll i bløtkaker, vannbaks og Fastelavsboller.
Vi skal også bake de berømte småkakene som heter Brutti ma buoni som betyr « stygge men gode.
På tirsdag blir det også middag med min versjon av Cacio e pepe hvor vi også bruker en av sesonges grønnsaker som er purre og en dasj sitron for et friskt pust i mørketiden. Dette er en rett som jeg er sikker på at du vil ha stor glede av i vintermånedene.
Om du har gjester på onsdag, lille lørdag, setter du ostesausen og mascarponekremen i kjøleskapet sånn at du har måltidet klappert og klart.
Det er maks 8 deltagere på kursene mine for at jeg skal veilede, svare på spørsmål og hjelpe til om noen «sitter fast» Send meg en melding eller bruk påmelding skjemaet som du finner her sånn at jeg sender deg handleliste og all den informasjonen som du trenger
- Kurset foregår online via Zoom hvis jeg ikke har skrevet noe annet.
(Last ned Zoom - velg "Zoom client for meetings")
- Kursene varer i ca 2-2 1/2 time.
- Meld deg på via skjemaet under.
Ser du ikke skjemaet, så send en e-post med navn og kurs til post@carolinesgourmet.no
Jeg sender deg handleliste og nøkkel til kjøkkeninngangen i god tid før kurset.
Det er maks 8 deltakere på hvert kurs. Det betyr personlig hjelp og svar på alle spørsmål underveis mens vi koker og baker.