Loading Events

Focaccia

Details

Date:
03/11 2023
Time:
18:00 – 20:00
Event Category:

Venue

Har du noen gang smakt focaccia fra Liguria? Hvis du har det har du sikkert skjønt at her er det ikke snakk om brødvarianten men heller om en focaccia som er ganske tynn, myk men samtidig litt sprø.


Denne focacciaen bakte jeg hver eneste morgen i 15 år og serverte gjestene, da jeg var kokk på restauranten i Liguria.

Siden det er november og tid for gresskar skal vi også lage en kjempegod rett med blant annet ovnsbakt gresskar og sesongens grønnsaker som vi forbereder i stekepannen på italiensk vis med chili, hvitløk, pinjekjerner og andre gode smaker som løfter både grønnsakene og deg et par meter opp fra stolen……og bort til middagsbordet.

En perfekt meny for å kose seg og drømme om Italia på en fredagskveld.

Dette er et bilde som en av deltagerene på focaccia kurset i fjor sendte meg og hun har fortalt meg at dette er blitt en klassiker hjemme hos henne.

❤️

Om du velger å lage dobbel deig av focacciaen blir det nok for min variant av pizza.
Dette er et kurs som jeg tror du vil ha stor glede av siden du kommer til å lage denne vegetariske retten og bake focacciaen om og om igjen.
Som vanlig er kurset på zoom meeting med maks 8 deltagere.

Scroll to Top