Påsken på bordet i Italia.
20. March kl. 18:00 – 20:00 – Online via Zoom
Hva med å servere en tradisjonell italiensk påskepai til Påske? Den inneholder ost, spinat, egg og friske urter og holder seg fint i kjøleskapet noen dager.
Onsdag 20. mars kl 18.00 skal vi lage og bake noen fantastiske gode tradisjonelle retter fra Liguria. Perfekt også for vegeterianere.
Hva med å servere en tradisjonell italiensk påskepai til Påske? Den inneholder ost, spinat, egg og friske urter og hokder seg fint i kjøleskapet noen dager.
Den er perfekt å servere den sammen med en god salat men også sammen med røkelaks, reker eller en pølsesnabb.
For at det skal bli et fult måltid skal vi også bake italias beste focaccia, som kommer fra Liguria og som er helt forskjellige fra «brødvarianten» som de fleste nordmenn kjenner.
Jeg kan forsikre deg om at du kommer til å lage både paien og focacciaen mange, mange ganger.
Jeg vil også vise deg og forklare alt det som du kan bake med den samme deigen.
Du trenger ikke kjøkkenmaskin hverken for focacciaen eller paien, vi gjør alt for hånd.
Kurset foregår på zoom meeting med maks 8 deltagere. Vi lager rettene sammen, jeg på mitt kjøkken og deltagerene på sitt eget….hvor enn du befinner deg.
Når du har meldt deg på vil jeg sende deg all informasjon som du trenger for innbetaling, handleliste og og innloggingskoder.
Dette kurset passer for alle siden det egentlig er ganske enkelt å bake bare man har den rette oppskriften, samtidig vil du ha mulighet til å spørre mens vi holder på. Dette er en av grunnene til at det er maks 8 deltagere på kursene mine for at alle skal få hjelp og råd.
Prisen er for en person.
- Kurset foregår online via Zoom hvis jeg ikke har skrevet noe annet.
(Last ned Zoom - velg "Zoom client for meetings")
- Kursene varer i ca 2-2 1/2 time.
- Meld deg på via skjemaet under.
Ser du ikke skjemaet, så send en e-post med navn og kurs til post@carolinesgourmet.no
Jeg sender deg handleliste og nøkkel til kjøkkeninngangen i god tid før kurset.
Det er maks 8 deltakere på hvert kurs. Det betyr personlig hjelp og svar på alle spørsmål underveis mens vi koker og baker.