Norge har fantastiske råvarer og tradisjoner men jeg tror ikke at Eplekake med brunost er den mest vanligste kombinasjonen. Finnes det noe mere norsk enn eplekake og brunost? Selvsagt gjør det det, Norge har fantastiske råvarer og tradisjoner men jeg tror ikke at Eplekake med brunost er den mest vanligste kombinasjonen.
Her forleden begynte jeg å tenke på hva man kan lage med brunost utenom det som de fleste av oss kjenner som pålegg på brødskiven, på vafler, munker og for ikke å snakke om den lille ekstra piffen som den gir i sauser.
Bildegalleri
Klikk og nyt!
FÃ¥tt med deg disse?
Brødkroketter eller brødboller i tomatsaus
Frityrstekte brødboller med salat til lunsj og brødboller i tomatsaus til middag som blir to varme måltider.
PÃ¥ tur til Cervinia i Valle d’Aosta, de italienske alpene
Vi fant, vi fant………dette utrolige lille stedet som oser av hjertevarme, Jeg bare ventet at ut av døren skulle det komme…..
Carolines fargerike brød
Bruk sesongens grønnsaker for å bake årets mest fargerike brød. Fargene som blir igjen setter du på bordet med fiskeboller så alle kan male sin egen middag
Jeg er Caroline
Jeg som eier og driver denne bloggen har jobbet som kokk på egen restaurant i Lavagna nord i Italia i mange år. Nå er jeg frilanskokk, matskribent og turarrangør. Jeg kan også komme til deg hvis du vil ha en spesiell matopplevelse, kanskje sammen med en gjeng venner.
Jeg er Caroline
Jeg som eier og driver denne bloggen har jobbet som kokk på egen restaurant i Lavagna nord i Italia i mange år. Nå er jeg frilanskokk, matskribent og turarrangør. Jeg kan også komme til deg hvis du vil ha en spesiell matopplevelse, kanskje sammen med en gjeng venner.
Ved å bruke kommentarskjemaet, godtar du mine personvernregler.