Frityrstekte brødboller med salat til lunsj og brødboller i tomatsaus til middag som blir to varme måltider.
Fått med deg disse?
Pastificio Da Virgilio
La pasta fresca con la «P» maiuscola la trovi a Torino. Non hai nessuna buona scusa per non poter servire un pranzo coi fiocchi dopo che hai conosciuto ……. Fersk pasta med stor P får du kjøpt i Torino. Du har som sagt ingen god unnskyldning for ikke å kunne servere den beste søndagsmiddag etter…
" Rossetti "
Disse små nyfødte fiskene som du bare har mulighet til å nyte på denne tiden av året i Liguria, er….

Jeg er Caroline
Jeg som eier og driver denne bloggen har jobbet som kokk på egen restaurant i Lavagna nord i Italia i mange år. Nå er jeg frilanskokk, matskribent og turarrangør. Jeg kan også komme til deg hvis du vil ha en spesiell matopplevelse, kanskje sammen med en gjeng venner.

Jeg er Caroline
Jeg som eier og driver denne bloggen har jobbet som kokk på egen restaurant i Lavagna nord i Italia i mange år. Nå er jeg frilanskokk, matskribent og turarrangør. Jeg kan også komme til deg hvis du vil ha en spesiell matopplevelse, kanskje sammen med en gjeng venner.
Ved å bruke kommentarskjemaet, godtar du mine personvernregler.