Vitello tonnato. Om du noen gang har vært i Piemonte har du sikkert blitt servert denne retten som er en av signaturrettene til det tradisjonelle kjøkkenet. Det kan bli servert som forrett eller hovedrett.
FÃ¥tt med deg disse?
Carolines plommekake – Torta di prugne
Hva gjør man når plommetreet er fult av de herligste plommene du kan tenke deg men som du vet at du aldri i verden kommer til å klare å spise opp? Da lager du denne plommekaken sammtidig som du fyller hele fryseren med ovnsstekte plommer. Da har du noe godt å servere i vinter.
Fiken chutney – Chutney di fichi
I dag reiser jeg nedover til Liguria men før jeg dro lagde jeg noen virkelig sterke saker til gubben som han kan servere sammen med ost hvis har tenkt å arrangere hjemmealenefest mens jeg er borte.
Bløtkake med sitron, jordbær og kiwi
Bløtkake med jordbær, kiwi og sitron for en frisk start på kaffeslabraset. Bløtkake kan være så mangt. Denne gangen blir det som en frisk bris fra syd-Italia.

Jeg er Caroline
Jeg som eier og driver denne bloggen har jobbet som kokk på egen restaurant i Lavagna nord i Italia i mange år. Nå er jeg frilanskokk, matskribent og turarrangør. Jeg kan også komme til deg hvis du vil ha en spesiell matopplevelse, kanskje sammen med en gjeng venner.

Jeg er Caroline
Jeg som eier og driver denne bloggen har jobbet som kokk på egen restaurant i Lavagna nord i Italia i mange år. Nå er jeg frilanskokk, matskribent og turarrangør. Jeg kan også komme til deg hvis du vil ha en spesiell matopplevelse, kanskje sammen med en gjeng venner.
Ved å bruke kommentarskjemaet, godtar du mine personvernregler.
Stengt for kommentarer.