Ingredientene er de samme......mens fremgangsmåten, og sluttresultatet fikk til og med epletrærne til å bli skjelvende i......røttene
Maurizio blir ekstra glad når jeg begynner å bake kaker, men smilet blir litt trist når han skjønner at det er eplekakebaking på gang. Denne gangen kom det fornøyde smilet hans frem igjen etter første bit.....for dette er en Eplekake med stor E.
Bildegalleri
Klikk og nyt!
FÃ¥tt med deg disse?
" Rossetti "
Disse smÃ¥ nyfødte fiskene som du bare har mulighet til Ã¥ nyte pÃ¥ denne tiden av Ã¥ret i Liguria, er….
"Il pranzo di Natale " Julelunsjen.
Dette er den mest smakfulle Julen jeg har spist noen sinne, sa Thomas, da vi kom ut fra denne fantastiske opplevelsen. Den varte i 4 timer.

Jeg er Caroline
Jeg som eier og driver denne bloggen har jobbet som kokk på egen restaurant i Lavagna nord i Italia i mange år. Nå er jeg frilanskokk, matskribent og turarrangør. Jeg kan også komme til deg hvis du vil ha en spesiell matopplevelse, kanskje sammen med en gjeng venner.

Jeg er Caroline
Jeg som eier og driver denne bloggen har jobbet som kokk på egen restaurant i Lavagna nord i Italia i mange år. Nå er jeg frilanskokk, matskribent og turarrangør. Jeg kan også komme til deg hvis du vil ha en spesiell matopplevelse, kanskje sammen med en gjeng venner.
Ved å bruke kommentarskjemaet, godtar du mine personvernregler.
Stengt for kommentarer.