Spikersuppe med spinat og tørt brød

En enkel, billig og veldig smakfull suppe av daggammelt brød, litt sånn som Spikersuppa

Membership Required

You must be a member to access this content.

View Membership Levels

Already a member? Logg inn her

Bildegalleri

Klikk og nyt!

FÃ¥tt med deg disse?

Den italienske søndagskaken!

Jeg har fortalt deg mange ganger om den italienske søndagslunsjen. Men har jeg noen gang vist deg en italiensk søndagskake som denne.....

Membership Required

You must be a member to access this content.

View Membership Levels

Already a member? Logg inn her

Kanelboller, Hasselnøttboller

Kanelboller? Nå skal det bli andre boller med hasselnøtter fra Piemonte! Visste du at en av verdens beste hasselnøtter kommer fra Piemonte? Siden jeg bor i Piemonte er det derfor kanskje ikke så rart at jeg lager hasselnøttboller istedenfor kanelboller?

Membership Required

You must be a member to access this content.

View Membership Levels

Already a member? Logg inn her

Pandolci, Boller

I dag skal det bli andre boller, bostaveligtalt. Disse bollene har ikke noe med ………
Italia å gjøre. Det er vi nordmenn som er eksperter på boller og når jeg disker opp med mine kanelboller hyler italienerene i fryd akkurat som små unger.

Caroline jobber

Jeg er Caroline

Jeg som eier og driver denne bloggen har jobbet som kokk på egen restaurant i Lavagna nord i Italia i mange år. Nå er jeg frilanskokk, matskribent og turarrangør. Jeg kan også komme til deg hvis du vil ha en spesiell matopplevelse, kanskje sammen med en gjeng venner.

Caroline jobber

Jeg er Caroline

Jeg som eier og driver denne bloggen har jobbet som kokk på egen restaurant i Lavagna nord i Italia i mange år. Nå er jeg frilanskokk, matskribent og turarrangør. Jeg kan også komme til deg hvis du vil ha en spesiell matopplevelse, kanskje sammen med en gjeng venner.

Stengt for kommentarer.

Ved å bruke kommentarskjemaet, godtar du mine personvernregler.

Skroll til toppen