Rosette er de typiske italienske rundstykkene som du får kjøpt hos de fleste bakerene over alt i hele Italia. De var faktisk de første rundstykkene jeg smakte da jeg kom til Italia  første gang for over 40 år siden.
Hvis du har tid og lyst kan du lese om min første tur i Roma når du skroller forbi oppskriften.
Bildegalleri
Klikk og nyt!
FÃ¥tt med deg disse?
Carolines fjerde hjørnet av Norge – Il quarto angolo della Norvegia di Caroline
Skafferiet… stedet som du forelsker deg i. Un posto di qui ti po innamorare.
PÃ¥skepai – Torta Pasqualina
Reis med fantasien med en italiensk påskemeny: Påskepaien eller "Torta Pasqualina" fra Liguria kan du gjerne servere med en salat. Eller med norsk røkelaks.
Carnevale. Noen historier om utkledning.
Så nå er du advart….siden jeg også pleier å finne på noe på mine mat og vinturer.
Jeg er Caroline
Jeg som eier og driver denne bloggen har jobbet som kokk på egen restaurant i Lavagna nord i Italia i mange år. Nå er jeg frilanskokk, matskribent og turarrangør. Jeg kan også komme til deg hvis du vil ha en spesiell matopplevelse, kanskje sammen med en gjeng venner.
Jeg er Caroline
Jeg som eier og driver denne bloggen har jobbet som kokk på egen restaurant i Lavagna nord i Italia i mange år. Nå er jeg frilanskokk, matskribent og turarrangør. Jeg kan også komme til deg hvis du vil ha en spesiell matopplevelse, kanskje sammen med en gjeng venner.
Ved å bruke kommentarskjemaet, godtar du mine personvernregler.
Stengt for kommentarer.