Ja så var det ansjosene sin tur da, men de er vel kanskje litt vannskelige å få tak i hos deg, men du kan vel kjøpe brislinger ? Selv om brislinger er fetere enn ansjosene og egner seg derfor bedre til steking og i pastaretter. Eller så kan du jo vise frem triksene dine når du kommer nedover på sydligeere strøk.
FÃ¥tt med deg disse?
Sett deg på toget og drit i Torino
Det er som sagt ikke alle italienske byer du bør drite i men det kan du altsÃ¥ gjøre i Torino……bokstavelig talt.
"Ut på tur aldri sur"
Det er kanskje ikke sÃ¥ rart heller….med deeeen lunsjen og deeeet landskapet, og deeeeen kirken. Det som er sÃ¥ utroliger er at det……
Finocchi con Parmigiano
Kokte grønnsaker er gørr, hyler ungene…….piff fenikkelen opp slik som min italienske svigemoren gjør, for at det….
Skal bli en glad dans rundt middagsbordet, istedenfor sutring. Det gÃ¥r unna pÃ¥ et blunk Ã¥ lage dem. Blir det noe igjen har du (nesten) matpakken klar til i morgen og dagen blir som en dans pÃ¥ ……fennikler.
Jeg er Caroline
Jeg som eier og driver denne bloggen har jobbet som kokk på egen restaurant i Lavagna nord i Italia i mange år. Nå er jeg frilanskokk, matskribent og turarrangør. Jeg kan også komme til deg hvis du vil ha en spesiell matopplevelse, kanskje sammen med en gjeng venner.
Jeg er Caroline
Jeg som eier og driver denne bloggen har jobbet som kokk på egen restaurant i Lavagna nord i Italia i mange år. Nå er jeg frilanskokk, matskribent og turarrangør. Jeg kan også komme til deg hvis du vil ha en spesiell matopplevelse, kanskje sammen med en gjeng venner.
Ved å bruke kommentarskjemaet, godtar du mine personvernregler.