Reisetips på flytur med Norwegian

Om du i disse tider skal på en flytur med Norwegian til varmere strøk for å få tæla ut av underbuksa!

Reisetips på flytur med Norwegian

Om du har lest mine anbefalinger om spisesteder og restauranter i Oslo har du sikkert fått med deg aperitiffen?

Verden er liten og hvem hadde vel trodd at jeg igjen skulle møte på den beste Gin & Tonic jeg noen gang har smakt?
Og det til og med mens vi letter og forlater Norge etter en sjustart på Påskefeiringen i Tigerstaden sammen med Kromgutten

Egentlig er jeg ikke så begeistret for disse ferdige drinkene på boks eller flaske men denne gangen var jeg nysgjerrig  og fristelsen ble for stor sammenlignet med fornuften.

Om den smaker like godt som den jeg fikk servert på baren i Oslo….nei, akkurat det vet jeg ikke selv om jeg jo selvsagt måtte kjøpe med meg en boks.
Siden det tross alt er lørdag og jeg har litt «hjemmlengsel» så tror jeg jaggu meg at jeg skal unne meg «lørdagsgoddeteri» i kveld. Hvordan det smaker….nei, akkurat det skal jeg komentere senere Hikk, hikk…..hikk.

Men som sagt , du har nå mulighet til å smake den om du i disse tider skal på en flytur med Norwegian til varmere strøk for å få tæla ut av underbuksa!

Restauranter og spisesteder i Oslo

 

❤️

 

Bildegalleri

Klikk og nyt!

Fått med deg disse?

“Italia”

“Questo é Italia” Dette er Italia…..jeg lo så tårene trillet, denne typiske italienske……

Det ukjente!

En tankevekker på en helt vanlig søndag.

“Juleribbe” show cooking a Torino Maiale natalizio norvegese

Eccomi qui……Un grazie a Vittorio Castellani ( Chef Kumalé) per una bellissima giornata con lo show cooking che ho fatto al Borgo Mediovale a Torino. Ora…..vi spiegeró la ricetta di……

Caroline jobber

Jeg er Caroline

Jeg som eier og driver denne bloggen har jobbet som kokk på egen restaurant i Lavagna nord i Italia i mange år. Nå er jeg frilanskokk, matskribent og turarrangør. Jeg kan også komme til deg hvis du vil ha en spesiell matopplevelse, kanskje sammen med en gjeng venner.

Caroline jobber

Jeg er Caroline

Jeg som eier og driver denne bloggen har jobbet som kokk på egen restaurant i Lavagna nord i Italia i mange år. Nå er jeg frilanskokk, matskribent og turarrangør. Jeg kan også komme til deg hvis du vil ha en spesiell matopplevelse, kanskje sammen med en gjeng venner.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ved å bruke kommentarskjemaet, godtar du mine personvernregler.

Scroll to Top