Her forleden viste jeg deg hvordan du skulle rense artiskokkene når du skal fylle dem. Nå skal jeg vise deg hvordan du renser dem
FÃ¥tt med deg disse?
Rensing av ferske ansjoser
Ja så var det ansjosene sin tur da, men de er vel kanskje litt vannskelige å få tak i hos deg, men du kan vel kjøpe brislinger ? Selv om brislinger er fetere enn ansjosene og egner seg derfor bedre til steking og i pastaretter. Eller så kan du jo vise frem triksene dine når du kommer nedover på sydligeere strøk.
Formkake
Formkake går aldri av mote, min favoritt er Sitronformkake. Formkake, enkel kake som aldri går av mote men som jeg noen ganger glemmer. Når jeg tenker på sitronformkake så går tankene mine automatisk til gamledager. Jeg kan nesten se det hele for meg der en lyshåret pike med musefletter hopper paradis, den lette sommersolen flagrer som en sommerfugle mens hun hinker og hopper glad og fornøyd.
Liguria, Torino og Mari Boine
Liguria, fra fjellet til havet og tilbake til Torino for å møte Mari Boine
Jeg er Caroline
Jeg som eier og driver denne bloggen har jobbet som kokk på egen restaurant i Lavagna nord i Italia i mange år. Nå er jeg frilanskokk, matskribent og turarrangør. Jeg kan også komme til deg hvis du vil ha en spesiell matopplevelse, kanskje sammen med en gjeng venner.
Jeg er Caroline
Jeg som eier og driver denne bloggen har jobbet som kokk på egen restaurant i Lavagna nord i Italia i mange år. Nå er jeg frilanskokk, matskribent og turarrangør. Jeg kan også komme til deg hvis du vil ha en spesiell matopplevelse, kanskje sammen med en gjeng venner.
Ved å bruke kommentarskjemaet, godtar du mine personvernregler.
Stengt for kommentarer.