Champagne, prosecco og mørnet kjøtt – Carne frollata, Champagne e prosecco

Søndagslunsj på landet med bobler og mørnet kjøtt. En spesiell, italiensk matopplevelse

1 år Membership Required

You must be a 1 år member to access this content.

Join Now

Already a member? Logg inn her

Bildegalleri

Klikk og nyt!

FÃ¥tt med deg disse?

Pulire carciofi – Hvordan rense artiskokker

Her forleden viste jeg deg hvordan du skulle rense artiskokkene når du skal fylle dem. Nå skal jeg vise deg hvordan du renser dem

1 år Membership Required

You must be a 1 år member to access this content.

Join Now

Already a member? Logg inn her

Carolines rosa rundstykker – I Panini rosa della Caroline

Vil du også bake mine rosa rødbet"rundstykker" som jeg vant en delt førsteplass med her i Torino?

1 år Membership Required

You must be a 1 år member to access this content.

Join Now

Already a member? Logg inn her
Porta Nuova Torino

Sett deg på toget og drit i Torino

Det er som sagt ikke alle italienske byer du bør drite i men det kan du altsÃ¥ gjøre i Torino……bokstavelig talt.

Caroline jobber

Jeg er Caroline

Jeg som eier og driver denne bloggen har jobbet som kokk på egen restaurant i Lavagna nord i Italia i mange år. Nå er jeg frilanskokk, matskribent og turarrangør. Jeg kan også komme til deg hvis du vil ha en spesiell matopplevelse, kanskje sammen med en gjeng venner.

Caroline jobber

Jeg er Caroline

Jeg som eier og driver denne bloggen har jobbet som kokk på egen restaurant i Lavagna nord i Italia i mange år. Nå er jeg frilanskokk, matskribent og turarrangør. Jeg kan også komme til deg hvis du vil ha en spesiell matopplevelse, kanskje sammen med en gjeng venner.

Ved å bruke kommentarskjemaet, godtar du mine personvernregler.

Skroll til toppen