Nduja

Hvordan kan jeg oversette dette? Nei, det blir for komplisert .....denne pølsen/ posteien kommer fra Calabria, som er peperoncino ( chili ) og de sorte grisenes fylke. Tenk deg selv...en eksplosjon av chili og svin. Nduja varmer på en grå, mørk, sur, kald vinterdag, men også på en frisk hvit dag etter en skitur på fjellet.

1 år Membership Required

You must be a 1 år member to access this content.

Join Now

Already a member? Logg inn her

Bildegalleri

Klikk og nyt!

FÃ¥tt med deg disse?

Ut pÃ¥ tur…aldri sur

Hva skal vi ha med i matpakken, eller skal jeg ta deg med til typiske steder hvor vi kan spise lokal mat?

Carolines tredje hjørnet av Norge – Il terzo angolo della Norvegia di Caroline

Ferden går lydløs videre i den elektriske bilen til Gina mot nye eventyr, denne gangen rett i matfatet til Bjørn Hettervik.

«Piemontes grønne enger og slott»

Piemonte er like grønn som den grønneste plenen til naboen som du kan tenke deg. Og hvis du til og med skulle havne opp pÃ¥ et….  

Caroline jobber

Jeg er Caroline

Jeg som eier og driver denne bloggen har jobbet som kokk på egen restaurant i Lavagna nord i Italia i mange år. Nå er jeg frilanskokk, matskribent og turarrangør. Jeg kan også komme til deg hvis du vil ha en spesiell matopplevelse, kanskje sammen med en gjeng venner.

Caroline jobber

Jeg er Caroline

Jeg som eier og driver denne bloggen har jobbet som kokk på egen restaurant i Lavagna nord i Italia i mange år. Nå er jeg frilanskokk, matskribent og turarrangør. Jeg kan også komme til deg hvis du vil ha en spesiell matopplevelse, kanskje sammen med en gjeng venner.

Ved å bruke kommentarskjemaet, godtar du mine personvernregler.

Skroll til toppen