Marinade – Lun salat med kylling og poteter

Dette er en av mine favoritt marinader for restene av kyllingen. Den samme marinaden kan du også bruke for kjøtt, om det da blir noe kjøtt til overs!

Membership Required

You must be a member to access this content.

View Membership Levels

Already a member? Logg inn her

Bildegalleri

Klikk og nyt!

FÃ¥tt med deg disse?

Den tredje…og siste retten – Terzo….e l’ultimo piatto

En «kake» for Ã¥ feire den tredje retten….av den samme retten ? I stedenfor marsipanlokk bruker jeg…….

Rundstykker Panini

Hvorfor ikke rett og slett tilsette tørkede tomater og basilikum direkte i brøddeigen? Både smaken og fargen blir helt nydelig.

Membership Required

You must be a member to access this content.

View Membership Levels

Already a member? Logg inn her

Qualche gironi a Oslo

Oslo, il capitale della Norvegia: Vieni,  ti faccio vedere Oslo come l’ho vista l’ultima volta.

Caroline jobber

Jeg er Caroline

Jeg som eier og driver denne bloggen har jobbet som kokk på egen restaurant i Lavagna nord i Italia i mange år. Nå er jeg frilanskokk, matskribent og turarrangør. Jeg kan også komme til deg hvis du vil ha en spesiell matopplevelse, kanskje sammen med en gjeng venner.

Caroline jobber

Jeg er Caroline

Jeg som eier og driver denne bloggen har jobbet som kokk på egen restaurant i Lavagna nord i Italia i mange år. Nå er jeg frilanskokk, matskribent og turarrangør. Jeg kan også komme til deg hvis du vil ha en spesiell matopplevelse, kanskje sammen med en gjeng venner.

Ved å bruke kommentarskjemaet, godtar du mine personvernregler.

Skroll til toppen