Dette er en av mine favoritt marinader for restene av kyllingen. Den samme marinaden kan du også bruke for kjøtt, om det da blir noe kjøtt til overs!
FÃ¥tt med deg disse?
Den tredje…og siste retten – Terzo….e l’ultimo piatto
En «kake» for Ã¥ feire den tredje retten….av den samme retten ? I stedenfor marsipanlokk bruker jeg…….
Rundstykker Panini
Hvorfor ikke rett og slett tilsette tørkede tomater og basilikum direkte i brøddeigen? Både smaken og fargen blir helt nydelig.
Qualche gironi a Oslo
Oslo, il capitale della Norvegia: Vieni, Â ti faccio vedere Oslo come l’ho vista l’ultima volta.

Jeg er Caroline
Jeg som eier og driver denne bloggen har jobbet som kokk på egen restaurant i Lavagna nord i Italia i mange år. Nå er jeg frilanskokk, matskribent og turarrangør. Jeg kan også komme til deg hvis du vil ha en spesiell matopplevelse, kanskje sammen med en gjeng venner.

Jeg er Caroline
Jeg som eier og driver denne bloggen har jobbet som kokk på egen restaurant i Lavagna nord i Italia i mange år. Nå er jeg frilanskokk, matskribent og turarrangør. Jeg kan også komme til deg hvis du vil ha en spesiell matopplevelse, kanskje sammen med en gjeng venner.
Ved å bruke kommentarskjemaet, godtar du mine personvernregler.