Le Lasagne

Nå pakker vi lasagne fort etter at "raguen" har hvilt i kjøleskapet etter gårsdagens hjemmealenefest. I dag skal smakssansene ha fest med bulder og brak.

Membership Required

You must be a member to access this content.

View Membership Levels

Already a member? Logg inn her

Bildegalleri

Klikk og nyt!

FÃ¥tt med deg disse?

Carolines syvende hjørnet i Norge, Il settimo angolo della Norvegia della Caroline

Er du fremdeles med på ferden min ? Denne gangen skal jeg ta deg med til Brit og Gisle på Simenstad Gård. Sei ancora li a seguire il mio viaggio ? Questa volta ti porterò da Brit e Gisle, nella  fattoria Simenstad Gård.

"Berlinerkranser"

Questi tipici biscotti natalizi Norvegesi si scioglieranno in bocca come….come….come nessun altro biscotto. E non penseresti maiiii che per farli ti servono due…..

Focaccia med poteter. Focaccia con patate

Focaccia som holder seg myk i flere dager siden jeg har poteter i deigen. Denne focacciaen holder seg myk i flere dager siden jeg har poteter i deigen. Vanligvis bakte jeg denne på restauranten min hvis jeg hadde noen poteter til overs.
Kanskje jeg allerde har fortalt deg at de som kommer fra Liguria er gjerrige. Det heter at de har "braccio corto" som vil si at de aldri rekker frem med pengene når det er snakk om å betale.

Membership Required

You must be a member to access this content.

View Membership Levels

Already a member? Logg inn her
Caroline jobber

Jeg er Caroline

Jeg som eier og driver denne bloggen har jobbet som kokk på egen restaurant i Lavagna nord i Italia i mange år. Nå er jeg frilanskokk, matskribent og turarrangør. Jeg kan også komme til deg hvis du vil ha en spesiell matopplevelse, kanskje sammen med en gjeng venner.

Caroline jobber

Jeg er Caroline

Jeg som eier og driver denne bloggen har jobbet som kokk på egen restaurant i Lavagna nord i Italia i mange år. Nå er jeg frilanskokk, matskribent og turarrangør. Jeg kan også komme til deg hvis du vil ha en spesiell matopplevelse, kanskje sammen med en gjeng venner.

Stengt for kommentarer.

Ved å bruke kommentarskjemaet, godtar du mine personvernregler.

Skroll til toppen