Juleribbe - Show-cooking a Torino - Maiale natalizio norvegese. Una bellissima giornata con lo show cooking che ho fatto al Borgo Mediovale a Torino
FÃ¥tt med deg disse?
Lasagne med gresskar – Lasagne di Zucca
En "skremmende" god lasagne til den "skumleste" middagen i året med smaker av høstens grønnsaker som kan skremme vettet av en.. Den bør holde vampyrer på avstand, siden den byr på både er hvitløk og chili - sammen med gresskar, spinat og chevre.
Wellington – nydelig innbakt kjøtt
Min oppskrift og versjon på julens Wellington. I julevarianten brukte jeg også en steinsopp og ca 5 g. tørket steinsopp for en luksusutgave. Jeg la tørket steinsopp i bløt, hakket den fint opp og la den sammen med champignonen når jeg stekte den for så tilsette den frosne steinsoppen etterpå.
Restauranter og spisesteder i Oslo
Den siste dagen i Oslo startet vi med Påskefrokost selv om det bare var Skjærtorsdag. Den siste dagen i Oslo startet vi med Påskefrokost selv om det bare var Skjærtorsdag. En frokost med både søtt og salt.

Jeg er Caroline
Jeg som eier og driver denne bloggen har jobbet som kokk på egen restaurant i Lavagna nord i Italia i mange år. Nå er jeg frilanskokk, matskribent og turarrangør. Jeg kan også komme til deg hvis du vil ha en spesiell matopplevelse, kanskje sammen med en gjeng venner.

Jeg er Caroline
Jeg som eier og driver denne bloggen har jobbet som kokk på egen restaurant i Lavagna nord i Italia i mange år. Nå er jeg frilanskokk, matskribent og turarrangør. Jeg kan også komme til deg hvis du vil ha en spesiell matopplevelse, kanskje sammen med en gjeng venner.
Ved å bruke kommentarskjemaet, godtar du mine personvernregler.
Stengt for kommentarer.