Dette er de beste hamburgerbrødene jeg noen gang har bakt, og en av de beste hamburgerene jeg har smakt!
Fått med deg disse?
Piemonte e Beppino Occelli
I de siste årene har det vært stor snakk om viner fra Piemonte i Norge, det mange ikke vet er at her lages også en av verdens beste oster…
Vitello tonnato della Caroline, min versjon av kalv og tunfisk
Vitello tonnato. Om du noen gang har vært i Piemonte har du sikkert blitt servert denne retten som er en av signaturrettene til det tradisjonelle kjøkkenet. Det kan bli servert som forrett eller hovedrett.
Linser til nyttår
I år som så mange andre ganger de siste 40 årene feiret vi julen her hjemme i Liguria i strålende sol. Det har faktisk vært så vakre dager at det nesten «gjør vondt» samtidig som at det omtrent er umulig å holde seg innendørs. Men siden Thomas, sønnen vår hadde en lang liste med ønsker…

Jeg er Caroline
Jeg som eier og driver denne bloggen har jobbet som kokk på egen restaurant i Lavagna nord i Italia i mange år. Nå er jeg frilanskokk, matskribent og turarrangør. Jeg kan også komme til deg hvis du vil ha en spesiell matopplevelse, kanskje sammen med en gjeng venner.

Jeg er Caroline
Jeg som eier og driver denne bloggen har jobbet som kokk på egen restaurant i Lavagna nord i Italia i mange år. Nå er jeg frilanskokk, matskribent og turarrangør. Jeg kan også komme til deg hvis du vil ha en spesiell matopplevelse, kanskje sammen med en gjeng venner.
Ved å bruke kommentarskjemaet, godtar du mine personvernregler.