Gratinert ris

Restemiddag med ris. Middagene på mandager pleier å ende i restemiddager etter det som blir til over etter helgen. Noen ganger er det mye og andre ganger lite.
Denne gangen var det litt kokt skinke og en mozzarella som tittet på meg da jeg åpnet kjøleskapet.

Membership Required

You must be a member to access this content.

View Membership Levels

Already a member? Logg inn her

Bildegalleri

Klikk og nyt!

FÃ¥tt med deg disse?

Cheese a Bra – Ostefestivalen

Byen Bra i Piemonte, et paradis for alle som elsker ost med festivalen Cheese som går av stabelen hvert annet år.

Orecchiette con vongole e cima di rape – Pasta med vongole og nepeskudd

En typisk rett fra Puglia er «orecchiette con cima di rape» oversatt, fersk pasta, som ligner pÃ¥ smÃ¥ ører kokt sammen med nepeskudd.

Fiken chutney – Chutney di fichi

I dag reiser jeg nedover til Liguria men før jeg dro lagde jeg noen virkelig sterke saker til gubben som han kan servere sammen med ost hvis har tenkt å arrangere hjemmealenefest mens jeg er borte.

Membership Required

You must be a member to access this content.

View Membership Levels

Already a member? Logg inn her
Caroline jobber

Jeg er Caroline

Jeg som eier og driver denne bloggen har jobbet som kokk på egen restaurant i Lavagna nord i Italia i mange år. Nå er jeg frilanskokk, matskribent og turarrangør. Jeg kan også komme til deg hvis du vil ha en spesiell matopplevelse, kanskje sammen med en gjeng venner.

Caroline jobber

Jeg er Caroline

Jeg som eier og driver denne bloggen har jobbet som kokk på egen restaurant i Lavagna nord i Italia i mange år. Nå er jeg frilanskokk, matskribent og turarrangør. Jeg kan også komme til deg hvis du vil ha en spesiell matopplevelse, kanskje sammen med en gjeng venner.

Ved å bruke kommentarskjemaet, godtar du mine personvernregler.

Skroll til toppen