Restemiddag med ris. Middagene på mandager pleier å ende i restemiddager etter det som blir til over etter helgen. Noen ganger er det mye og andre ganger lite.
Denne gangen var det litt kokt skinke og en mozzarella som tittet på meg da jeg åpnet kjøleskapet.
FÃ¥tt med deg disse?
Cheese a Bra – Ostefestivalen
Byen Bra i Piemonte, et paradis for alle som elsker ost med festivalen Cheese som går av stabelen hvert annet år.
Orecchiette con vongole e cima di rape – Pasta med vongole og nepeskudd
En typisk rett fra Puglia er «orecchiette con cima di rape» oversatt, fersk pasta, som ligner pÃ¥ smÃ¥ ører kokt sammen med nepeskudd.
Fiken chutney – Chutney di fichi
I dag reiser jeg nedover til Liguria men før jeg dro lagde jeg noen virkelig sterke saker til gubben som han kan servere sammen med ost hvis har tenkt å arrangere hjemmealenefest mens jeg er borte.

Jeg er Caroline
Jeg som eier og driver denne bloggen har jobbet som kokk på egen restaurant i Lavagna nord i Italia i mange år. Nå er jeg frilanskokk, matskribent og turarrangør. Jeg kan også komme til deg hvis du vil ha en spesiell matopplevelse, kanskje sammen med en gjeng venner.

Jeg er Caroline
Jeg som eier og driver denne bloggen har jobbet som kokk på egen restaurant i Lavagna nord i Italia i mange år. Nå er jeg frilanskokk, matskribent og turarrangør. Jeg kan også komme til deg hvis du vil ha en spesiell matopplevelse, kanskje sammen med en gjeng venner.
Ved å bruke kommentarskjemaet, godtar du mine personvernregler.