Loading Events

Spezzatino e Torta di ricotta

27/10 2023 kl. 18:0020:00

Fredag 27 oktober, står jeg igjen klar for å lage tradisjonelle italienske retter sammen med deg. Da braker det løs med italienske matlagingskurs. Vi skal lage retten som heter Spezzatino. En herlig hovedrett av storfe og friske urter som småputrer i tomatsaus. Til dessert skal vi bake en kake med Ricotta, vaniljekrem og mandler. Ricotta…

Fredag 27 oktober, står jeg igjen klar for å lage tradisjonelle italienske retter sammen med deg.
Da braker det løs med italienske matlagingskurs.

Vi skal lage retten som heter Spezzatino. En herlig hovedrett av storfe og friske urter som småputrer i tomatsaus.

Til dessert skal vi bake en kake med Ricotta, vaniljekrem og mandler.
Ricotta er en italiensk fersk «ost» laget av myse og som du får kjøpt på de fleste supermarkeder i Norge.
Kaken er perfekt sammen med en kopp kaffe, te eller noe godt i glasset. Selvsagt kan du også serverer den sammen med ovnsbakt frukt eller hva med en dasj varm sjokolade som du serverer ved siden av i en liten mugge?

Dette er et måltid som du også kan servere dagen etter, på lørdag. Da har du lørdagsmiddagen klapper og klar…..om du da ikke vil kose deg med et italiensk måltid på en fredagskveld.

For å melde deg på kurset kan du sende meg melding her via bloggen eller direkte på Mail schoning.caroline@gmail.com

Når du har meldt deg på kurset sender jeg deg informasjon om innbetalingen. Når du har betalt kurset sender jeg deg handleliste og innloggingskoden til zoom meeting.

Det kan være at du også får bedskjed om småting som du må gjøre på forhånd. Som å ta frem kjøkkenutstyret som vi skal bruke, ta ting ut fra kjøleskapet, vaske og rense grønnsaker etc.

Du må laste ned zoom meeting på forhånd, jeg åpner for innlogging kl 17.30 sånn at alle skal få god tid til å logge seg på og kontrollere at lyd og bilde fungerer.
Vi baker alt sammen i samme tempo, jeg på mitt kjøkken og deltagerene ( maks 8, min 4 ) på sitt eget. Ved hjelp av min IPad som jeg beveger over baksten, stekeovnen, gryter og kar er det enkelt å lage rettene sammen mens jeg vise og forklare. Derfor er det maks 8 deltagere på hvert kurs for at alt skal gå ordentlig for seg og for at jeg skal kunne svare på spørsmål.

Dette er en middag for 4 stykker, om du vil lage mindre er det bare å halvere ingrediensene eller invitere familie, venner eller naboen som du ber på middag kl 20.15/20.30 Da står den italienske middagen klar på bordet.

❤️

 

Kursdetaljer

Dato & klokkeslett: 27/10 2023 kl. 18:0020:00
Pris: kr. 499,00

Ser du ikke skjemaet?
Send en e-post med navn og kurs til post@carolinesgourmet.no

  • Kurset foregår online via Zoom hvis jeg ikke har skrevet noe annet.
    (Last ned Zoom - velg "Zoom client for meetings")
  • Kursene varer i ca 2-2 1/2 time.
  • Meld deg på via skjemaet under.
    Ser du ikke skjemaet, så send en e-post med navn og kurs til post@carolinesgourmet.no

Jeg sender deg handleliste og nøkkel til kjøkkeninngangen i god tid før kurset.
Det er maks 8 deltakere på hvert kurs. Det betyr personlig hjelp og svar på alle spørsmål underveis mens vi koker og baker.


Scroll to Top