Carpaccio av pære med blåmuggost og valnøtter - det er godt med lettere og friskere retter etter en kald og mørk vinter.
FÃ¥tt med deg disse?
Nocino, Valnøttlikør
Her forleden var jeg ute tur for å finne nye steder for mine mat og vinturer som jeg arrangerer i Piemonte og Liguria. Har du noen gang smakt likør som er laget med valnøtter? Her forleden var jeg ute tur for å finne nye steder for mine mat og vinturer som jeg arrangerer i Piemonte og Liguria.
Høst i Italia
Fyll høsten med solskinn og «magi» mens du nyter årets siste ferie i Liguria før julestria er i gang. Sommeren er endelig kommet til Italia, eller rettere sagt så er den kommet for fult her i nord etter en noe usedvanlige dårlige start med en regntung vår og tidlige sommermåneder her i nord.
Når jeg skriver nord så mener jeg hovedsakelig i de to fylkene hvor jeg bor som er Piemonte og Liguria.
Den italienske søndagskaken!
Jeg har fortalt deg mange ganger om den italienske søndagslunsjen. Men har jeg noen gang vist deg en italiensk søndagskake som denne.....

Jeg er Caroline
Jeg som eier og driver denne bloggen har jobbet som kokk på egen restaurant i Lavagna nord i Italia i mange år. Nå er jeg frilanskokk, matskribent og turarrangør. Jeg kan også komme til deg hvis du vil ha en spesiell matopplevelse, kanskje sammen med en gjeng venner.

Jeg er Caroline
Jeg som eier og driver denne bloggen har jobbet som kokk på egen restaurant i Lavagna nord i Italia i mange år. Nå er jeg frilanskokk, matskribent og turarrangør. Jeg kan også komme til deg hvis du vil ha en spesiell matopplevelse, kanskje sammen med en gjeng venner.
Ved å bruke kommentarskjemaet, godtar du mine personvernregler.
Stengt for kommentarer.