Duften av hjemmebakte brioche kan få enhver til å sprette opp av sengen...... Lag deigen om kvelden, og sett den i kjøleskapet over natten. Dagen etter er det bare å trille dem ut, steke dem............og nyyyyyt!
FÃ¥tt med deg disse?
Carciofi con patate – Artiskjokker og poteter
NÃ¥ som har du skjønt hvordan du skal rense artiskokker er det pÃ¥ tide Ã¥ lage en enkel husmorrett som min svigermor sier. Den heter «Artiskokker og poteter»
«Confusione»
Hvordan kan jeg oversette dette ordet til norsk ? Kaos….hmmm…kaos er for meg et litt negativt ord, mens confusione er litt «koseligere, høfligere og mindre direkte» sammtidig som det er fullt av…..
Jeg er Caroline
Jeg som eier og driver denne bloggen har jobbet som kokk på egen restaurant i Lavagna nord i Italia i mange år. Nå er jeg frilanskokk, matskribent og turarrangør. Jeg kan også komme til deg hvis du vil ha en spesiell matopplevelse, kanskje sammen med en gjeng venner.
Jeg er Caroline
Jeg som eier og driver denne bloggen har jobbet som kokk på egen restaurant i Lavagna nord i Italia i mange år. Nå er jeg frilanskokk, matskribent og turarrangør. Jeg kan også komme til deg hvis du vil ha en spesiell matopplevelse, kanskje sammen med en gjeng venner.
Ved å bruke kommentarskjemaet, godtar du mine personvernregler.
Stengt for kommentarer.