Carolines boller fra Sicilia – Brioche Siciliane della Caroline

Duften av hjemmebakte brioche kan få enhver til å sprette opp av sengen...... Lag deigen om kvelden, og sett den i kjøleskapet over natten. Dagen etter er det bare å trille dem ut, steke dem............og nyyyyyt!

Membership Required

You must be a member to access this content.

View Membership Levels

Already a member? Logg inn her

Bildegalleri

Klikk og nyt!

FÃ¥tt med deg disse?

Carciofi con patate – Artiskjokker og poteter

NÃ¥ som har du skjønt hvordan du skal rense artiskokker er det pÃ¥ tide Ã¥ lage en enkel husmorrett som min svigermor sier. Den heter «Artiskokker og poteter»

Julelunsjen 2017 hos La Rossa i Alba

Julen i Alba og i Monforte d’Alba

«Confusione»

Hvordan kan jeg oversette dette ordet til norsk ? Kaos….hmmm…kaos er for meg et litt negativt ord, mens confusione er litt «koseligere, høfligere og mindre direkte» sammtidig som det er fullt av…..

Caroline jobber

Jeg er Caroline

Jeg som eier og driver denne bloggen har jobbet som kokk på egen restaurant i Lavagna nord i Italia i mange år. Nå er jeg frilanskokk, matskribent og turarrangør. Jeg kan også komme til deg hvis du vil ha en spesiell matopplevelse, kanskje sammen med en gjeng venner.

Caroline jobber

Jeg er Caroline

Jeg som eier og driver denne bloggen har jobbet som kokk på egen restaurant i Lavagna nord i Italia i mange år. Nå er jeg frilanskokk, matskribent og turarrangør. Jeg kan også komme til deg hvis du vil ha en spesiell matopplevelse, kanskje sammen med en gjeng venner.

Stengt for kommentarer.

Ved å bruke kommentarskjemaet, godtar du mine personvernregler.

Skroll til toppen