Boller, Snickersboller

Saftige boller med peanøttsmør, sjokolade, flaksalt og brunt sukker.

1 år Membership Required

You must be a 1 år member to access this content.

Join Now

Already a member? Logg inn her

Bildegalleri

Klikk og nyt!

FÃ¥tt med deg disse?

Marsipankake – Bløtkaken til Caroline

En bløtkake med marsipanlokk for store og små. Siden jeg ikke er så overbegeistret for den klassiske, har jeg lagd en italiensk vri, med ricotta.

1 år Membership Required

You must be a 1 år member to access this content.

Join Now

Already a member? Logg inn her
Grønnsaksstrudel Strudel di verdure

Carolines spinatstrudel – Strudel di spinaci della Caroline

I dag tenkte jeg at det ville passe perfekt med en spinatstrudel til middag siden de fleste er ferdige med å bake de tradisjonelle norske julekakene som skal på kakefatet. Til hverdags serverer jeg den med en god salat mens til fest blir det røkelaks

1 år Membership Required

You must be a 1 år member to access this content.

Join Now

Already a member? Logg inn her

«Piemontes grønne enger og slott»

Piemonte er like grønn som den grønneste plenen til naboen som du kan tenke deg. Og hvis du til og med skulle havne opp pÃ¥ et….  

Caroline jobber

Jeg er Caroline

Jeg som eier og driver denne bloggen har jobbet som kokk på egen restaurant i Lavagna nord i Italia i mange år. Nå er jeg frilanskokk, matskribent og turarrangør. Jeg kan også komme til deg hvis du vil ha en spesiell matopplevelse, kanskje sammen med en gjeng venner.

Caroline jobber

Jeg er Caroline

Jeg som eier og driver denne bloggen har jobbet som kokk på egen restaurant i Lavagna nord i Italia i mange år. Nå er jeg frilanskokk, matskribent og turarrangør. Jeg kan også komme til deg hvis du vil ha en spesiell matopplevelse, kanskje sammen med en gjeng venner.

Stengt for kommentarer.

Ved å bruke kommentarskjemaet, godtar du mine personvernregler.

Skroll til toppen