Saftige boller med peanøttsmør, sjokolade, flaksalt og brunt sukker.
FÃ¥tt med deg disse?
Marsipankake – Bløtkaken til Caroline
En bløtkake med marsipanlokk for store og små. Siden jeg ikke er så overbegeistret for den klassiske, har jeg lagd en italiensk vri, med ricotta.
Carolines spinatstrudel – Strudel di spinaci della Caroline
I dag tenkte jeg at det ville passe perfekt med en spinatstrudel til middag siden de fleste er ferdige med å bake de tradisjonelle norske julekakene som skal på kakefatet. Til hverdags serverer jeg den med en god salat mens til fest blir det røkelaks
«Piemontes grønne enger og slott»
Piemonte er like grønn som den grønneste plenen til naboen som du kan tenke deg. Og hvis du til og med skulle havne opp pÃ¥ et….
Jeg er Caroline
Jeg som eier og driver denne bloggen har jobbet som kokk på egen restaurant i Lavagna nord i Italia i mange år. Nå er jeg frilanskokk, matskribent og turarrangør. Jeg kan også komme til deg hvis du vil ha en spesiell matopplevelse, kanskje sammen med en gjeng venner.
Jeg er Caroline
Jeg som eier og driver denne bloggen har jobbet som kokk på egen restaurant i Lavagna nord i Italia i mange år. Nå er jeg frilanskokk, matskribent og turarrangør. Jeg kan også komme til deg hvis du vil ha en spesiell matopplevelse, kanskje sammen med en gjeng venner.
Ved å bruke kommentarskjemaet, godtar du mine personvernregler.
Stengt for kommentarer.