Aubergin schnitzel

Denne gangen slang jeg meg på trenden med aubergin «schnitzel». Jeg er ikke vegeterianer, men av og til slår det meg hvor mange utrolig gode retter man kan lage med grønnsaker - uten å måtte ty til halvferdige og ferdigprodukter man får kjøpt på supern...

Membership Required

You must be a member to access this content.

View Membership Levels

Already a member? Logg inn her

Bildegalleri

Klikk og nyt!

FÃ¥tt med deg disse?

Bedre filterkaffe får du ikke en gang på Kaffistova!

I Torino fant jeg en kaffekunstner, det er som Ã¥ sitte pÃ¥ første rad i teater nÃ¥r du ser han maler kaffe, veier, smaker, forteller og forklarer…

Wellington – nydelig innbakt kjøtt

Min oppskrift og versjon på julens Wellington. I julevarianten brukte jeg også en steinsopp og ca 5 g. tørket steinsopp for en luksusutgave. Jeg la tørket steinsopp i bløt, hakket den fint opp og la den sammen med champignonen når jeg stekte den for så tilsette den frosne steinsoppen etterpå.

Membership Required

You must be a member to access this content.

View Membership Levels

Already a member? Logg inn her

Gresskarpai – Torta di zucca salata

Bruk sesongens grønnsaker. Det blir rimeligere og samtidig er grønnsaker og frukt bedre når det er sesong. En historie om gresskar og krykker.

Membership Required

You must be a member to access this content.

View Membership Levels

Already a member? Logg inn her
Caroline jobber

Jeg er Caroline

Jeg som eier og driver denne bloggen har jobbet som kokk på egen restaurant i Lavagna nord i Italia i mange år. Nå er jeg frilanskokk, matskribent og turarrangør. Jeg kan også komme til deg hvis du vil ha en spesiell matopplevelse, kanskje sammen med en gjeng venner.

Caroline jobber

Jeg er Caroline

Jeg som eier og driver denne bloggen har jobbet som kokk på egen restaurant i Lavagna nord i Italia i mange år. Nå er jeg frilanskokk, matskribent og turarrangør. Jeg kan også komme til deg hvis du vil ha en spesiell matopplevelse, kanskje sammen med en gjeng venner.

Ved å bruke kommentarskjemaet, godtar du mine personvernregler.

Skroll til toppen