Info om noen endringer

Kjære venner! Nå blir CarolinesGourmet.no medlems-side! Selv om jeg elsker å jobbe med alt som har med mat og smak å gjøre, kan jeg ikke lenger gi ut alt gratis. Selvfølgelig får dere som har fulgt meg så tett et ekstra godt tilbud.

Kjære venner!
Mye vil fortsatt ligge åpent og gratis, men alt i den nye Matklubben (det beste, synes jeg 🙂 må du ganske snart betale litt for å se.
Jeg vil selvfølgelig gi noe ekstra tilbake til alle dere som har fulgt meg så trofast,
så:
Om du bestiller års-medlemsskap før nyttår, får du 30 % rabatt hele det første året.
Bare bruk rabattkoden MATKLUBB30
Som medlem får du selvfølgelig også flere andre fordeler som ikke-medlemmer går glipp av 🙂
Mer info og innmelding finner du her:
Lurer du på noe, kan du alltid kontakte meg, så svarere jeg så fort jeg kan.
(Hvis noe av det tekniske i bestillingen halter, så skriv til webmasteren min: kjetil@in2it.no )
PS:
Det ble litt kluss med Juleheftet i går, med de 8 beste julebakst-oppskriftene min.
Det kan du fortsatt bestille her (derfor du også heftet som pdf)

P.S.

Ja, så har jeg klart å rote det til…..igjen. Til dere som kjenner meg godt vet nok at jeg trives bedre ved kjøkkenbenken med gryter og fat enn ved PC’n med det kalde lyset.
Derfor endte det med at jeg sendte ut oppskriftene på min beste julebakst i går uten å fortelle at den ligger bak en betalingsmur for å kunne se hele innlegget og alle oppskriftene.

Dette var selvsagt ikke meningen og lignet sikkert på alle disse annonsene som ligger ute på nettet hvor man i starten blir lovet «gull og grønne skoger» mens man alltid ender med å måtte registrere seg og betale for å komme videre.
Jeg beklager virkelig for at jeg ikke skrev og sendte dette innlegget før jeg sendte ut linken til julebaksten siden det overhodet ikke er min mening å lure noen.

Bloggen blir ikke sponserisert av noen, om jeg forteller om steder og produkter så får jeg ikke betaling for dette, det er bare steder og produkter som jeg selv har funnet og testet ut, av egen lomme.

Derfor er det som sagt gjort disse justeringene for å kunne holde bloggen i live siden det koster meg penger hvert år for å kunne holde den åpen og for å betale Kjetil for all den hjelpen og støtte som han og Anita alltid har gjort og gjør.

Til nå har alt vært gratis for de som ønsket å lage noen av mine oppskrifter, følge med på livet i Italia og på mine anbefalinger.

Det vil det selvsagt fortsette å være mye man kan klikke seg inn på gratis men det vil altså nå være nye innlegg med nye oppskrifter og anbefalinger som altså vil koste, siden dette er noe av det beste.

Hva prisen skulle bli har vært et stort problem for meg, derfor har jeg tenkt litt på hva ukeblader og tidsskrifter koster. Om prisen er riktig og om det eventuelt kan være av interesse for deg blir selvsagt opp til deg selv, jeg er lytters øre om du har noen synspunkt og tanker rundt det hele.

Dette er som sagt starten på en ny vei, derfor kan det også oppstå noen problemer i starten som jeg selvsagt håper å kunne unngå. Det viktigste er at du sier i fra sånn at de kan bli rettet opp uten at noen skal føle at det ikke fungerer eller at man blir sittende med «skjegget i postkassen»

Jeg kommer til å være aktiv med flere av mine egne oppskrifter fra det italienske kjøkkenet. Dele mine reisruter både fra Italia men også fra turene mine i Norge. Steder som jeg har vært innom og som jeg synes er verdt et besøk og samtidig fortsetter jeg å fortelle om livet mitt, både på godt og ondt.

Som sagt så beklager jeg igjen for at jeg var alt for rask på labben i går, samtidig så håper jeg at oppskriftene til mine beste julekaker kan friste.
Dette er bakst som egentlig passer året rundt selv om jeg vet at mange av de er blitt tradisjonell julebakst i noen norske hjem, av de av dere som allerede har bakt og smakt noen av de.

Du som allerede har meldt deg inn i bloggen og får nyhetsbrevene mine vil selvsagt få rabatt om du melder deg på og vil fortsette å følge meg.

Det endte med den ene espressoen etter den andre i dag morges da det gikk opp for meg hva jeg hadde stelt istand mens jeg funderte på hvordan jeg skulle komme ut av situasjonen som jeg hadde klart å virre meg inn i.

Litt selvkritikk med selvironi har jeg aldri hatt vondt av !

 

Screenshot

Galleri

Scroll to Top