Matkurs
Gourmet-turer

Eventyrlig høsttur – Liguria 2.-7. oktober

2. October7. October
kr23.985

Bare det hyggeligste og beste er godt nok for en eventyrlig mat og vintur til Italia.
“…Etter dette går opplevelsene og måltidene slag i slag med besøk hos forskjellige produsenter, vinsmaking og måltider på forskjellige restauranter.
Den første natten bor vi på et fire stjernes historisk hotell i Genova for å oppleve denne fantastiske byen og smake på noen av de lokale rettene.
Dagen etter «fyker» vi videre langs kysten til en av « mine» byer hvor vi skal bo de neste 4 nettene.”

Les mer...

Jeg kan komme til deg - være kokk for en dag!

Jeg arrangerer stadig matlagingskurs og -turer: Jeg kan ta deg med på noen helt spesielle matopplevelser.

Bare spør, så finner vi på noe gøy!

Jeg snakker flytende Italiensk etter å ha bodd her i 30 år. Og jeg har mange kontakter innen mat og vin siden jeg var kokk på min egen restaurant i 15 år.
Og hvis jeg ikke kjenner til akkurat det du er på jakt etter, så spør jeg kjente og ukjente helt til du sitter med "fangsten" din.

Det artige med livet er at det alltid er noe nytt å oppdage og lære. (Les mer om Mitt liv i Italia...)

caroline lager pasta

Hva mine gjester sier...

Ett råd: Meld deg på! Her er det kvalitet fra begynnelse til slutt, og du får opplevelser du ikke kan organisere på egen hånd.
Jeg (Trines matblogg) har arrangert flere turer i samarbeid med Caroline (og ByK) og jeg kan gi henne mine varmeste anbefalinger.

Trines matblogg

 
Jeg har vært på tur med Carolinesgourmet Schøning og det er et minne som sitter spikret for livet. 
Stedene, menneskene, maten, historiene... Caroline byr på seg selv, sine bekjentskaper og en atmosfære som er helt unik.
Anbefales!

Toini O. Bratli

matformidler, Geitmyra Ringsaker matkultursenter for barn

Caroline var gjestekokk på Lier gård under Sommer på Mjøsgårdene i 2017.  Med hennes kokkeferdigheter, stålkontroll og nydelige vesen ble det en stor suksess. Vi gjentok suksessen med italiensk matkurs og  italiensk aften våren 2018. Begge arrangementene for fulle hus!

Ingerine Amundsen

Lier gård

Vi ville vise hva Piemonte har å by på. En av dagene for dette oppholdet falt naturlig å velge matkurs, med Caroline som læremester. Dette har vi ikke angret på. Våre gjester har takket oss mange ganger.

Solfrid og John-Egel

Piemonte

Jeg har selv vært på "matrunde" med Caroline i Torino og Oh My God for en fantastisk opplevelse!
Sa jeg at området har noen av italias beste viner? At Torino er sjokoladebyen fremfor noen, og at Caroline kjenner alle stedene som er verd å besøke for oss som er glad i italiensk mat?

Eva Stenbo

Kjære Caroline;
Å få oppleve Torino i april sammen med deg var en stor og hyggelig opplevelse. Å få komme tilbake i november å oppleve kulinariske Torino sammen med deg gleder jeg meg utrolig mye til. 

Mona

Caroline viste meg rundt i både vakre Torino og i vindistriktene rundt. Jeg ble helt betatt! Små intime spisesteder og butikker jeg aldri ville ha funnet på egen hånd og det virket som Caroline kjente «alle». Anbefaler alle en tur til Torino i Carolines fotspor!

Ingerine Amundsen

Lier gård

Et norsk gladsangkor kommer til Piemonte. Da engasjerer vi igjen Caroline, og denne gangen skal hun lage lunsj for alle disse og servere i vår hage i Piemonte. Vi gleder oss skikkelig.

Solfrid og John-Egel

Piemonte

Det som er gøy med oppskriftene er at de virker 'vanlige', men du har alltid noe ekstra. Pizza med frukt, eller… pasta (farfalle) med laks i fløtesaus og tilsatt litt whisky. Helt merkelig, men overraskende og godt. Brava bravissima!!!

Mette Bråthe

Tidligere kurs og gourmet-turer

Vår i Piemonte med Trines Matblogg

23. May27. May

Liguria 9.-13. mai 2024

9. May13. May

Påsken på bordet i Italia.

20. March kl. 18:0020:00

Empanadas

7. February kl. 18:0020:00

Julebakst og Cacio e pepe

05/12 2023 kl. 18:0020:00

Italiensk Julebakst

29/11 2023 kl. 18:0020:00

Timballo, ovnsbakt pasta

05/11 2023 kl. 15:3017:30

Focaccia

03/11 2023 kl. 18:0020:00

Spezzatino e Torta di ricotta

27/10 2023 kl. 18:0020:00

Emilia Romagna, Parma og Bologna

11/10 2023 kl. 08:0015/10 2023 kl. 17:00

Mat og vinturer til Italia 2023

24/05 2023 kl. 00:0029/05 2023 kl. 00:00

Godt nyttår med nye turer til Italia

24/05 202329/05 2023

Lasagne alla Bolognese

20/01 2023 kl. 17:3019:30

Pandolce genovese e Brutti ma buoni

07/12 2022 kl. 17:0019:00

Gavekort

22/11 2022 kl. 09:41

Påske, Italiensk matkurs

25/03 2022 kl. 16:3018:30
Scroll to Top