Tomatsaus eller som vi kaller det her i Italia., sugo di pomodoro ( sogå di påmådårå). En rask pastasaus av tomater. Det finnes utrolig mange forskjellige måter å lage pastasaus av tomater. Hvis jeg har dårlig tid er det sånn .........Jeg pleier å lage den, selv om jeg også her varierer etter humøret.
FÃ¥tt med deg disse?
Focaccia med poteter. Focaccia con patate
Focaccia som holder seg myk i flere dager siden jeg har poteter i deigen. Denne focacciaen holder seg myk i flere dager siden jeg har poteter i deigen. Vanligvis bakte jeg denne på restauranten min hvis jeg hadde noen poteter til overs.
Kanskje jeg allerde har fortalt deg at de som kommer fra Liguria er gjerrige. Det heter at de har "braccio corto" som vil si at de aldri rekker frem med pengene når det er snakk om å betale.
Salaten til Nøtteliten – Insalata con nocciole
En enkel og smakfull salat med asparges,makrell,ost,salat,tomater og hasselnøtter.
"Plumcake di Arance"
God morgen med sol, God morgen med sanasol, God morgen med kaken som smaker av sol: Appelsiner! På denne årstiden.

Jeg er Caroline
Jeg som eier og driver denne bloggen har jobbet som kokk på egen restaurant i Lavagna nord i Italia i mange år. Nå er jeg frilanskokk, matskribent og turarrangør. Jeg kan også komme til deg hvis du vil ha en spesiell matopplevelse, kanskje sammen med en gjeng venner.

Jeg er Caroline
Jeg som eier og driver denne bloggen har jobbet som kokk på egen restaurant i Lavagna nord i Italia i mange år. Nå er jeg frilanskokk, matskribent og turarrangør. Jeg kan også komme til deg hvis du vil ha en spesiell matopplevelse, kanskje sammen med en gjeng venner.
Ved å bruke kommentarskjemaet, godtar du mine personvernregler.
Stengt for kommentarer.