Sugo di pomodoro – Carolines tomatsaus

Tomatsaus eller som vi kaller det her i Italia., sugo di pomodoro ( sogå di påmådårå). En rask pastasaus av tomater. Det finnes utrolig mange forskjellige måter å lage pastasaus av tomater. Hvis jeg har dårlig tid er det sånn .........Jeg pleier å lage den, selv om jeg også her varierer etter humøret.

Membership Required

You must be a member to access this content.

View Membership Levels

Already a member? Logg inn her

Bildegalleri

Klikk og nyt!

FÃ¥tt med deg disse?

Formkake

Formkake går aldri av mote, min favoritt er Sitronformkake. Formkake, enkel kake som aldri går av mote men som jeg noen ganger glemmer. Når jeg tenker på sitronformkake så går tankene mine automatisk til gamledager. Jeg kan nesten se det hele for meg der en lyshåret pike med musefletter hopper paradis, den lette sommersolen flagrer som en sommerfugle mens hun hinker og hopper glad og fornøyd.

Membership Required

You must be a member to access this content.

View Membership Levels

Already a member? Logg inn her

La Morra – Le Langhe i Piemonte

Le Langhe, La Morra og en fantastisk restaurant. En smakebit….hvis du vil være med sÃ¥ heng pÃ¥. Men jeg mÃ¥ nesten dele opp ordet «smakebit» siden du nÃ¥ skal være med meg……
Både når det gjelder smaker og på en tur av noen fantastisk steder her i Piemonte. Det hele startet med at jeg hentet bilen min som Thomas får låne av meg siden han er blitt igjen i Lavagna. At han har blitt igjen er det mange som synes er egentlig ganske merkelig, eller skal jeg heller si uforsvarlige !!!

Un tuffo nel fiordo di Oslo

Oslo, il capitale di Norvegia – Il fiordo di Oslo e lungoooooo…..così lungo…..

che ogni tanto…..anzi molto spesso è facile dimenticare che non sei al mare ma nel fiordo!

Caroline jobber

Jeg er Caroline

Jeg som eier og driver denne bloggen har jobbet som kokk på egen restaurant i Lavagna nord i Italia i mange år. Nå er jeg frilanskokk, matskribent og turarrangør. Jeg kan også komme til deg hvis du vil ha en spesiell matopplevelse, kanskje sammen med en gjeng venner.

Caroline jobber

Jeg er Caroline

Jeg som eier og driver denne bloggen har jobbet som kokk på egen restaurant i Lavagna nord i Italia i mange år. Nå er jeg frilanskokk, matskribent og turarrangør. Jeg kan også komme til deg hvis du vil ha en spesiell matopplevelse, kanskje sammen med en gjeng venner.

Stengt for kommentarer.

Ved å bruke kommentarskjemaet, godtar du mine personvernregler.

Skroll til toppen