Tørrfisk fra Norge på italiensk vis: Det er vinter, det er fredag og jeg er i Liguria. Det vil si det samme som om jeg hadde sagt "Tørrfiskdag" Etter at du har smakt denne varianten kommer du til.....å bytte ut "Grandiosfredagen" og "Tacofredagen" med "Tørrfiskfredagen". Det hadde vært noe det folkens!
Fått med deg disse?
Pastificio Da Virgilio
La pasta fresca con la «P» maiuscola la trovi a Torino. Non hai nessuna buona scusa per non poter servire un pranzo coi fiocchi dopo che hai conosciuto ……. Fersk pasta med stor P får du kjøpt i Torino. Du har som sagt ingen god unnskyldning for ikke å kunne servere den beste søndagsmiddag etter…
Carciofi e patate. Artiskokker og poteter
Nå som har du skjønt hvordan du skal rense artiskokker, er det på tide å lage en enkel husmorrett som min svigermor sier: «Artiskokker og poteter»
Torta di mele -Eplekake
Ingredientene er de samme......mens fremgangsmåten, og sluttresultatet fikk til og med epletrærne til å bli skjelvende i......røttene
Maurizio blir ekstra glad når jeg begynner å bake kaker, men smilet blir litt trist når han skjønner at det er eplekakebaking på gang. Denne gangen kom det fornøyde smilet hans frem igjen etter første bit.....for dette er en Eplekake med stor E.

Jeg er Caroline
Jeg som eier og driver denne bloggen har jobbet som kokk på egen restaurant i Lavagna nord i Italia i mange år. Nå er jeg frilanskokk, matskribent og turarrangør. Jeg kan også komme til deg hvis du vil ha en spesiell matopplevelse, kanskje sammen med en gjeng venner.

Jeg er Caroline
Jeg som eier og driver denne bloggen har jobbet som kokk på egen restaurant i Lavagna nord i Italia i mange år. Nå er jeg frilanskokk, matskribent og turarrangør. Jeg kan også komme til deg hvis du vil ha en spesiell matopplevelse, kanskje sammen med en gjeng venner.
Ved å bruke kommentarskjemaet, godtar du mine personvernregler.