Restemiddag av risotto blir forvandlet til risottokaker. Restemiddagen som ble nesten enda bedre enn gårsdagens. Servert med en stor bolle bladsalat blir det bare smilende fjes å se rundt middagsbordet.
Bildegalleri
Klikk og nyt!
FÃ¥tt med deg disse?
MagazziniOz, Torino
I Torino er de følsomme for de som er vanskeligstilte, har syldommer eller sosiale problemer. Og stikker du innom her for en kaffe, lunsj eller……
Vitello tonnato della Caroline, min versjon av kalv og tunfisk
Vitello tonnato. Om du noen gang har vært i Piemonte har du sikkert blitt servert denne retten som er en av signaturrettene til det tradisjonelle kjøkkenet. Det kan bli servert som forrett eller hovedrett.
Gratinert ris
Restemiddag med ris. Middagene på mandager pleier å ende i restemiddager etter det som blir til over etter helgen. Noen ganger er det mye og andre ganger lite.
Denne gangen var det litt kokt skinke og en mozzarella som tittet på meg da jeg åpnet kjøleskapet.
Jeg er Caroline
Jeg som eier og driver denne bloggen har jobbet som kokk på egen restaurant i Lavagna nord i Italia i mange år. Nå er jeg frilanskokk, matskribent og turarrangør. Jeg kan også komme til deg hvis du vil ha en spesiell matopplevelse, kanskje sammen med en gjeng venner.
Jeg er Caroline
Jeg som eier og driver denne bloggen har jobbet som kokk på egen restaurant i Lavagna nord i Italia i mange år. Nå er jeg frilanskokk, matskribent og turarrangør. Jeg kan også komme til deg hvis du vil ha en spesiell matopplevelse, kanskje sammen med en gjeng venner.
Ved å bruke kommentarskjemaet, godtar du mine personvernregler.