Spaghetti med blomkål, sitron og sort pepper

Denne gangen var det blomkålen, en av sesongens grønnsaker som hadde hovedrollen. En av hemmelighetene med å lage mat fra bunnen av uten å bli stående over gryten svett og frustrert med rumlende mage og ungeskrik siden ALLE er sultne, er at man lager flere retter ut av en ting, med en gang!

Membership Required

You must be a member to access this content.

View Membership Levels

Already a member? Logg inn her

Bildegalleri

Klikk og nyt!

FÃ¥tt med deg disse?

Scones

Hjeeeelp…..Svigerforeldrene mine kommer om en time pÃ¥ «inspeksjon» og til en kopp te! Og jeg har ikke en smule Ã¥ servere til teen……eller kan jeg kanskje servere dem italienske kjøttkaker som de kan dyppe i teen?

Friselle con pomodori e mozzarella

En «knasende» god rett fra Puglia som vil redde hele sommerferien din. Server den til lunsj, aperetif, eller som tilbehør fra grillen.

Parmasan, kurver og flak – Parmigiano

Kurver av parmasan eller Parmigiano (som osten heter på italiensk), servert med egg og Bottarga Borealis fra Norge. Osten er fantastisk og brukes til mye, selv blant småbarn!

Membership Required

You must be a member to access this content.

View Membership Levels

Already a member? Logg inn her
Caroline jobber

Jeg er Caroline

Jeg som eier og driver denne bloggen har jobbet som kokk på egen restaurant i Lavagna nord i Italia i mange år. Nå er jeg frilanskokk, matskribent og turarrangør. Jeg kan også komme til deg hvis du vil ha en spesiell matopplevelse, kanskje sammen med en gjeng venner.

Caroline jobber

Jeg er Caroline

Jeg som eier og driver denne bloggen har jobbet som kokk på egen restaurant i Lavagna nord i Italia i mange år. Nå er jeg frilanskokk, matskribent og turarrangør. Jeg kan også komme til deg hvis du vil ha en spesiell matopplevelse, kanskje sammen med en gjeng venner.

Stengt for kommentarer.

Ved å bruke kommentarskjemaet, godtar du mine personvernregler.

Skroll til toppen